Een Bon Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Bon Afdrukken
Een Bon Afdrukken

Video: Een Bon Afdrukken

Video: Een Bon Afdrukken
Video: Afdrukken met Word 2024, Mei
Anonim

De printer wordt gebruikt om verschillende tekstbestanden af te drukken die worden bekeken met een pc. In dit geval kan het formaat van het document compleet verschillen, evenals de parameters van het papier.

Een bon afdrukken
Een bon afdrukken

instructies:

Stap 1

Bij het betalen voor verschillende goederen of transacties bij internetbanken, geeft het systeem automatisch cheques uit die veel gebruikers willen afdrukken. Hoe kan deze operatie worden uitgevoerd? Meestal kan dit op verschillende manieren. Wanneer u een nieuwe factuur betaalt, wordt op de monitor voor u een ontvangstbewijs weergegeven, waarin gedetailleerd wordt geschreven over de uitgevoerde transactie. Het is ook vermeldenswaard dat veel sites een ingebouwde knop hebben waarmee u automatisch een bon kunt afdrukken.

Stap 2

Gewoonlijk worden dergelijke bewerkingen aangegeven door een kleine afbeelding in de vorm van een printer of iets dergelijks. Druk op deze toets. Het systeem toont u de afdrukinstellingen. In dit geval kunt u zowel in liggende als in normale modus afdrukken. Vergeet ook niet dat je verschillende soorten en formaten papier in je printer kunt gebruiken. Vergroot in een teksteditor ook het formaat van de bon tot het volledige formaat van het A4-blad, zodat de informatie duidelijker wordt weergegeven.

Stap 3

De bon in het besturingssysteem kan ook worden afgedrukt door een screenshot te maken. Veel sites hebben meestal geen ingebouwde knop waarmee u bonnen of andere pagina's kunt afdrukken. Om dit te doen, kunt u de screenshot-functie gebruiken. Hierdoor kan het systeem elk beeld fotograferen dat op de monitor wordt weergegeven. Zodra u een bon moet afdrukken, klikt u op de knop Print Screen.

Stap 4

Open een standaard beeldbewerkingsprogramma zoals Paint. Klik hiervoor op "Start". Selecteer het tabblad Alle programma's. Zoek "Standaard" en selecteer Paint. Start het met één klik van de muisknop. Zodra deze software is opgestart, drukt u op de knop Ctrl + V om de schermafbeelding automatisch naar het hulpprogramma te kopiëren. Snijd het voorzichtig bij zodat alleen de afbeelding van de bon overblijft. Klik op de knop "Afdrukken". Er verschijnt een speciaal afdrukinstellingenvenster. Klik op de knop "Start" om de bon af te drukken.

Aanbevolen: