Hoe Zich Te Ontdoen Van De Ransomware-banner

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van De Ransomware-banner
Hoe Zich Te Ontdoen Van De Ransomware-banner

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Ransomware-banner

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Ransomware-banner
Video: Adware Spyware Ransomware 2024, Mei
Anonim

Om een advertentiebanner permanent te verwijderen, moet u soms meerdere methoden tegelijk gebruiken. Helaas garandeert zelfs deze aanpak niet dat de banner niet meer zal verschijnen.

Hoe zich te ontdoen van de ransomware-banner
Hoe zich te ontdoen van de ransomware-banner

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Start eerst uw computer opnieuw op en houd de F8-toets ingedrukt. Markeer in het menu Geavanceerde opstartopties het item Windows Veilige modus. Druk op de Enter-toets. Wacht tot de veilige modus van het besturingssysteem is gestart. Hoogstwaarschijnlijk zal de banner niet verschijnen bij het opstarten.

Stap 2

Maak nu verbinding met internet en bezoek de site https://www.freedrweb.com/cureit. Download Dr. Web CureIt, een hulpprogramma voor snel computerscannen. Start uw computer normaal opnieuw op. Voer de gedownloade applicatie uit. Wacht tot het computerscanproces is voltooid. Verwijder alle bestanden die door het programma worden voorgesteld

Stap 3

Als het hulpprogramma de taak niet aankan, bezoek dan de volgende bronnen:

support.kaspersky.com/viruses/deblocker, https://www.drweb.com/unlocker/index/,

Vul de velden in die nodig zijn om het type advertentiebanner te definiëren. Klik op de knoppen Code zoeken of Code ophalen.

Stap 4

Voer de combinaties in die worden voorgesteld door de bronnen in het ransomware-bannerveld. Na het invoeren van het juiste wachtwoord, zou het bannervenster moeten sluiten.

Stap 5

Als u geen geschikt wachtwoord kunt vinden, start u uw computer opnieuw op en start u deze in de veilige modus. Open het lokale station met het besturingssysteem. Ga naar de Windows-map. Open nu de directory system32. Open de eigenschappen van de map en specificeer de sortering van bestanden "op type".

Stap 6

Vind alle dll-bestanden. Verwijder degenen waarvan de naam de combinatie van letters lib bevat. Als u de wisbewerking "naar de prullenbak" hebt uitgevoerd, maak deze dan leeg. Start uw computer opnieuw op en start Windows normaal. Zorg ervoor dat er geen banner is. Voer een volledige scan van het besturingssysteem uit met uw antivirusprogramma.

Aanbevolen: