Hoe Gecodeerde Gegevens Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Gecodeerde Gegevens Te Decoderen
Hoe Gecodeerde Gegevens Te Decoderen

Video: Hoe Gecodeerde Gegevens Te Decoderen

Video: Hoe Gecodeerde Gegevens Te Decoderen
Video: ExpressVPN Review voor 2021 ✅ Moet je ExpressVPN gebruiken? 2024, Mei
Anonim

Op dit moment in de moderne wereld stelt informatietechnologie u in staat om informatie te coderen. Er zijn ook programma's die gegevens kunnen decoderen. Met gegevensdecodering kunt u games, programma's uitvoeren. ExeLab TextCoder biedt bijvoorbeeld codering en decodering van documenten en andere bestanden. Zonder het wachtwoord te kennen, is het onmogelijk om de daar opgeslagen informatie te achterhalen.

Hoe gecodeerde gegevens te decoderen
Hoe gecodeerde gegevens te decoderen

Noodzakelijk

PC, ExeLab TextCoder-programma

instructies:

Stap 1

Download het speciale ExeLab TextCoder-programma om gegevens te decoderen of te coderen. Installeer het op uw computer. Start ExeLab TextCoder. Het hoofdvenster verschijnt. Voer voor codering tekst in "Venster 1" in. Het is aan de linkerkant. Druk op "Normale tekst" en versleutelde informatie zal verschijnen in "Venster 2".

Stap 2

Om te decoderen, voert u de tekst in het "Venster" in en klikt u op "Decoderen van UTF8". De originele tekst wordt verkregen.

Stap 3

Het TCODE-programma kan worden gebruikt voor het decoderen. Het helpt om de tekst te herstellen. TCODE kan van internet worden gedownload. Installeer het op uw computer en voer het uit. Het hoofdvenster wordt geopend. Voer de gewenste tekst in en klik op "Opnieuw coderen". Hierdoor wordt 100% herkende informatie weergegeven.

Stap 4

Herkent de gegevens en het Stirlitz-programma. Download het op internet en upload het naar uw computer. Als je het opent, zie je een venster. De werkbalk bevindt zich daar.

Stap 5

Open het bestand. Zoek het item "Openen" en selecteer het gewenste bestand.

Stap 6

Selecteer in de kolom "Bewerken" de optie "Decoderen". U zult eindigen met cijfertekst. Op de werkbalk zijn de typen coderingen op een rij gerangschikt. U kunt elk kiezen.

Stap 7

Doe hetzelfde om de gegevens te decoderen. Druk op "Decoderen" en als antwoord de tekst in het Russisch. Vanuit het Stirlitz-programma kunt u direct informatie afdrukken. Om dit te doen, selecteert u de kolom "Afdrukken" in het bestand en dat is alles.

Aanbevolen: