Een Audiotrack Openen

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Openen
Een Audiotrack Openen

Video: Een Audiotrack Openen

Video: Een Audiotrack Openen
Video: Nightwish - Alpenglow (AUDIO TRACK) 2024, Mei
Anonim

Bij het maken van videomateriaal met behulp van bewerkingsprogramma's is het noodzakelijk om de audio- en videostreams te synchroniseren. In sommige gevallen kan de audiotrack worden vervangen door bijvoorbeeld andere audiobestanden. Om audiobestanden aan het videobeeld toe te voegen, moet u een speciaal programma gebruiken.

Een audiotrack openen
Een audiotrack openen

Noodzakelijk

VirtualDub Mod-software

instructies:

Stap 1

Dit programma is vrij beschikbaar op internet. Gebruik een willekeurige zoekmachine, typ "Download VirtualDub Mod" zonder aanhalingstekens en druk op Enter. Selecteer onder alle verzoeken de regel waarin u het woord "Download" kunt vinden. Nadat u op de geselecteerde link hebt geklikt, klikt u op de knop Downloaden of Downloaden op de pagina die wordt geopend.

Stap 2

Nadat u het programma uit het archief hebt uitgepakt, voert u het uit. Open het videobestand waaraan u een audiotrack wilt toevoegen, klik op het bovenste menu Bestand, selecteer in de lijst die wordt geopend het item Videobestand openen.

Stap 3

Hier is het venster voor het selecteren van bestanden. Nadat u de video hebt gevonden, klikt u op de knop "Openen". De door u geselecteerde video wordt in het programmavenster geladen. U moet een audio-opname toevoegen, d.w.z. u raakt het videobestand zelf niet aan. Maar standaard heeft het programma de mogelijkheid om zowel een videobestand als een audiobestand te bewerken, dus wanneer u de video opslaat, wordt de stream opnieuw gemaakt. Het zal enige tijd duren om een nieuwe thread aan te maken, daarom is het beter om deze optie uit te schakelen Om dit te doen, klikt u op het bovenste videomenu en vinkt u het item Direct stream kopiëren aan in de lijst die wordt geopend.

Stap 4

Om een audiostream aan het programmavenster toe te voegen, klikt u op het hoofdmenu Streams, in de lijst die wordt geopend, selecteert u het item Streamlijst. U ziet het venster Beschikbare streams, waarin u nieuwe streams kunt aansluiten of bestaande streams kunt loskoppelen. Om een stream te verwijderen, selecteert u deze en klikt u vervolgens op de knop Uitschakelen.

Stap 5

Om een nieuwe stream toe te voegen, klikt u op de knop Toevoegen, zoekt u in het geopende venster de stream en klikt u op de knop "Openen". U kunt meerdere audiostreams toevoegen aan het venster Beschikbare streams, maar degene bovenaan deze lijst wordt afgespeeld. Nadat u alle audiotracks hebt toegevoegd, klikt u op de knop "OK". U hoeft alleen nog maar de vruchten van uw creaties op te slaan: klik op het bovenste menu Bestand, klik vervolgens op de knop Opslaan als of druk op de F7-knop.

Aanbevolen: