Een Audiotrack Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Aansluiten
Een Audiotrack Aansluiten

Video: Een Audiotrack Aansluiten

Video: Een Audiotrack Aansluiten
Video: Hoe sluit ik een bananenplug aan | Tutorial | Instructievideo 2024, Mei
Anonim

Dankzij de opkomst en wijdverbreide introductie in omloop van ruime informatiedragers, werd het mogelijk om digitale video van hoge kwaliteit naar hen te distribueren. Tegenwoordig is het mogelijk om een optische schijf aan te schaffen met zeer grote bestandsgroottes en verschillende externe audiotracks. Voor verdere gemakkelijke opslag en weergave op een thuiscomputer is het logisch om zo'n film te "knijpen", waardoor het volume wordt verlaagd. Het is ook de moeite waard om de audiotrack te kiezen en te verbinden met de video.

Een audiotrack aansluiten
Een audiotrack aansluiten

Noodzakelijk

is een gratis videoverwerkingssoftware VirtuaDub die beschikbaar is op virtualdub.org

instructies:

Stap 1

Open de video waaraan u de audiotrack wilt koppelen in de VirtualDub-editor. Gebruik het item "Videobestand openen …" van het menu Bestand of druk op F7. Navigeer naar de map met het videobestand in het weergegeven dialoogvenster, selecteer het bestand uit de lijst en klik op de knop "Openen".

Stap 2

Sluit een externe audiotrack aan. Klik op het item Audio in het hoofdmenu en selecteer vervolgens het item "Audio van ander bestand …". Ga in het dialoogvenster voor bestandsselectie naar de map waar het audiotrackbestand zich bevindt. Markeer het en klik op Openen.

Stap 3

Stel indien nodig opties in voor het importeren van audiogegevens. Na het selecteren van een audiotrack kan het dialoogvenster "Importopties:" verschijnen. Selecteer de juiste opties. In de meeste gevallen is het logisch om de parameterwaarden ongewijzigd te laten (laat bijvoorbeeld bij het importeren van mp3-gegevens de optieschakelaar in de Autodetect-positie staan om de bitsnelheid automatisch te detecteren). Klik OK.

Stap 4

Inclusief volledige verwerking van geïmporteerde audiogegevens. Vink het vakje aan naast Volledige verwerkingsmodus in het menu Audio.

Stap 5

Pas het type en de compressieverhouding van de audiotrack aan. Klik op het item "Compressie …" in het menu Audio. Selecteer in het dialoogvenster Audiocompressie selecteren de codec van uw voorkeur. Markeer vervolgens een van de beschikbare compressie-indelingen. Klik OK.

Stap 6

Wijzig indien nodig het geïmporteerde audioniveau. Klik op het item "Volume …" in het menu Audio. Schakel in het dialoogvenster Audiovolume het selectievakje Volume van audiokanalen aanpassen in. Gebruik de schuifregelaar om het geluidsniveau aan te passen. Klik OK.

Stap 7

Pas de offset van de track aan ten opzichte van het beeldmateriaal. Selecteer "Interleaving …" in het menu Audio of druk op Ctrl + I. Voer in het dialoogvenster "Audio / Video interleave-opties" in de groep besturingselementen Correctie van audio-scheefstand in het veld Vertraging audiotrack voor de waarde van de audiotrackverschuiving in milliseconden in. Klik OK.

Stap 8

Schakel het kopiëren van beeldmateriaalgegevens in zonder aanpassingen. Vink in het menu Video de optie Direct stream kopiëren aan.

Stap 9

Sla een kopie van de video op met de aangesloten track. Druk op de F7-toets of selecteer Bestand en "Opslaan als AVI …" in het menu. Geef de map op die u wilt opslaan en de bestandsnaam. Klik op de knop Opslaan. Wacht tot het einde van het proces van bestandsvorming.

Aanbevolen: