Hoe Het Klembord Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Klembord Te Wissen
Hoe Het Klembord Te Wissen

Video: Hoe Het Klembord Te Wissen

Video: Hoe Het Klembord Te Wissen
Video: Het klembord in Windows 10 + Klembordgeschiedenis 2024, April
Anonim

Wanneer de gebruiker klaar is met werken aan het document, bevat de buffer nog steeds de enorme inhoud van de gekopieerde tekst. En tegelijkertijd worden RAM-bronnen genadeloos verbruikt, zodat het hele systeem vertraagt. Sommige bijzonder geavanceerde toepassingen bieden echter aan om het klembord na voltooiing van het werk op te schonen. Maar in de meeste gevallen moet de gebruiker de buffer zelf leegmaken. Het hulpprogramma Hot Copy Paste is hiervoor speciaal ontwikkeld. Daarin kun je niet alleen het hele klembord wissen, maar ook alleen "vuilnis" selecteren om te verwijderen, waardoor de benodigde fragmenten op dezelfde plaats blijven.

Hoe het klembord te wissen
Hoe het klembord te wissen

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer het gratis klembordprogramma Hot Copy Paste. Voer na de installatie het programma uit voor uitvoering. Er verschijnt een venster op het scherm waar u alle inhoud van uw klembord kunt bekijken.

Stap 2

Zoek in het geschiedenisgedeelte van opgeslagen fragmenten de afbeelding of tekst die u moet verwijderen. Selecteer hiervoor de items in de lijst één voor één en bekijk de opgeslagen inhoud in een speciaal venster onder het lijstgebied. Wanneer u het fragment vindt dat u zoekt, laat u het geselecteerd.

Stap 3

Als er veel opgeslagen fragmenten zijn en het is moeilijk om daartussen te zoeken, stel dan een filter in op de inhoud zodat alleen fragmenten van een bepaald type worden weergegeven. Klik hiervoor op de werkbalk op de knop "Filter:" en selecteer het type van het gewenste fragment uit de vervolgkeuzelijst. In dit geval blijven alleen de opgeslagen fragmenten van het ingestelde type in de algemene lijst in het venster.

Stap 4

Verwijder de selectie van het klembord. Selecteer hiervoor de hoofdmenu-items van het hulpprogramma "Bewerken" - "Verwijderen". De geselecteerde regel verdwijnt uit de lijst in het venster en het fragment uit het systeem-RAM dat overeenkomt met het klembord wordt ook verwijderd.

Stap 5

Als u alle inhoud van het klembord in één keer moet verwijderen, is hiervoor een aparte optie in het programma. Selecteer in het hoofdmenu "Bewerken" - "Alles verwijderen". Het klembord wordt volledig gewist.

Aanbevolen: