Hoe Skype-gebruiker Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Skype-gebruiker Te Veranderen
Hoe Skype-gebruiker Te Veranderen

Video: Hoe Skype-gebruiker Te Veranderen

Video: Hoe Skype-gebruiker Te Veranderen
Video: How to use 2 skype in one computer 2024, Mei
Anonim

Skype is een zeer handig en wijdverbreid programma voor gratis audio- en videogesprekken van een computer naar een andere computer waar ook ter wereld, evenals voor gesprekken van een computer naar mobiele telefoons en voor het verzenden van tekstberichten en bestanden.

Hoe Skype-gebruiker te veranderen
Hoe Skype-gebruiker te veranderen

instructies:

Stap 1

Skype biedt de mogelijkheid om meerdere aanmeldingen te gebruiken - gebruikersaccounts. U kunt de login zelf niet wijzigen of verwijderen, u kunt zich alleen opnieuw registreren en een nieuwe login krijgen. Dit is gedaan door de ontwikkelaars van het programma voor de veiligheid van gebruikers. Na 22 dagen wordt uw gebruikersnaam (bijnaam) uit de zoekopdracht verwijderd en worden alle gegevens, behalve de naam, gewist, op voorwaarde dat u gedurende deze tijd niet bent ingelogd op uw account.

Stap 2

Nadat u Skype hebt geïnstalleerd en de eerste keer dat u het inschakelt, verschijnt er een welkomstvenster waarin u wordt gevraagd om u te registreren - voer uw volledige naam, wachtwoord en e-mailadres in.

Stap 3

Je hebt alle benodigde gegevens ingevoerd en bent het programma ingegaan, gesproken, vertrokken. De volgende keer dat u Skype inschakelt, is het mogelijk dat het u niet zal vragen om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, maar onmiddellijk het hoofdvenster opent, dat wil zeggen dat u niets invoert, maar onmiddellijk naar het programma gaat. Dit betekent dat tijdens de registratie automatische autorisatie is ingesteld. Hoe is de Skype-gebruiker in dit geval?

Stap 4

Eerst moet u zich afmelden bij uw account. Klik in de linkerbovenhoek op "Skype" -> Afmelden (Skype -> Afmelden). In dit geval wordt het programma niet afgesloten, maar wordt de verbinding met de server verbroken. In het venster dat verschijnt (waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoert), haalt u het vinkje weg bij "Aanmelden wanneer Skype start". Nu, de volgende keer dat u het programma opent, zal het u vragen onder welke login, d.w.z. het account waarop u wilt inloggen.

Stap 5

Als u het programma afsluit door met de rechtermuisknop op het Skype-pictogram in de lade en "Afsluiten" te klikken, zal het programma de volgende keer dat u het programma start ook automatisch verbinding maken en kunt u in dit geval de gebruiker niet wijzigen. Welnu, als u het item "Sluiten" in het bovenste Skype-menu selecteert, wordt het programma niet gesloten, maar geminimaliseerd naar de lade.

Aanbevolen: