Hoe De Achtergrond In Skype Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrond In Skype Te Veranderen
Hoe De Achtergrond In Skype Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond In Skype Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond In Skype Te Veranderen
Video: Zo stel je een eigen achtergrond in met Zoom, Microsoft Teams en Skype 2024, Mei
Anonim

Een belangrijk onderdeel in Skype is de visuele achtergrond, want het beïnvloedt de algemene perceptie van informatie (dit is bewezen door onderzoekers). Verschillende mensen geven de voorkeur aan verschillende ontwerpopties voor Skype, daarom hebben de programmaontwikkelaars gebruikers de mogelijkheid geboden om de achtergrond te wijzigen. Dit kan met minimale vaardigheden.

Hoe de achtergrond in Skype te veranderen
Hoe de achtergrond in Skype te veranderen

instructies:

Stap 1

Klik in het instellingenpaneel op de knop "persoonlijke instellingen" - er wordt een menu geopend. Selecteer daarin het item "achtergrond wijzigen", waarna een nieuw venster wordt geopend, waar wordt geschreven "kies een achtergrond voor Skype".

Stap 2

Vervolgens kunt u de standaard afbeeldingen van het programma selecteren. Selecteer hiervoor de stand "achtergrond gebruiken" met de schakelaar, waarna er een lijst met mogelijke standaardafbeeldingen verschijnt, waarvan er één met een muisklik kan worden geselecteerd.

Stap 3

Als u wilt dat Skype een standaardkleurengamma als achtergrond gebruikt, stelt u de schakelaar in op "selecteer een standaardkleurengamma" en bevestigt u uw selectie door op de ronde knop van de juiste tint te drukken.

Stap 4

Als u besluit een persoonlijke tint van een kleur te maken, kunt u deze selecteren door de schuifregelaar langs de schaal met kleuren te verplaatsen - tegelijkertijd geeft de knop de resultaten van het mengen van kleuren weer. Nadat u de gewenste combinatie heeft gevonden, hoeft u alleen uw beslissing over de keuze aan te geven door op de ronde knop te klikken.

Stap 5

Bovendien kunt u als achtergrond uw eigen afbeelding instellen in het programma, dat op uw pc is opgeslagen. Om dit te doen, moet u op de knop "Bladeren" klikken, waarna een nieuw venster wordt geopend. Daarin moet u een afbeeldingsbestand selecteren en de selectie bevestigen door op de knop "openen" te drukken. Bovendien moet u er rekening mee houden dat uw eigen afbeeldingen alleen als achtergrond kunnen worden gebruikt in verschillende resoluties: PNG, JPG, JPEG, BMP. Als uw tekening eerder in een ander formaat is opgeslagen, moet u deze eerst vertalen naar een van de vier aangegeven.

Stap 6

Nadat u op "openen" hebt geklikt, verschijnt de afbeelding in de lijst onder de schakelaar. U moet erop klikken en op de functie "opslaan" klikken en vervolgens op "OK". om uw keuze definitief te bevestigen. Daarna zou het eerder geopende venster "selecteer een achtergrond voor Skype" moeten sluiten.

Stap 7

Op deze manier kunt u de achtergrondafbeeldingen in Skype periodiek wijzigen, waarbij u de afbeeldingen en kleuren kunt variëren in overeenstemming met uw eigen wensen en stemming.

Aanbevolen: