Een Dvd Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Dvd Toevoegen
Een Dvd Toevoegen

Video: Een Dvd Toevoegen

Video: Een Dvd Toevoegen
Video: DVD Flick: menu toevoegen 2024, Mei
Anonim

Een ongevulde dvd-schijf kan worden toegevoegd totdat alle capaciteit is ingenomen door verschillende bestanden. Dit kan echter alleen worden gedaan als de schijf niet is gefinaliseerd tijdens de eerste opname.

Een dvd toevoegen
Een dvd toevoegen

instructies:

Stap 1

Plaats de dvd in het station en zorg ervoor dat deze leesbaar is voor het apparaat. Start vervolgens een willekeurig programma voor het branden van cd's en selecteer de modus voor het branden van gegevensschijven. Als er geen programma voor het branden van optische media op uw computer is geïnstalleerd, gebruik dan de standaard wizard voor het branden van schijven, of download en installeer een gratis programma voor het branden van CD Burner XP door het te downloaden van de officiële websit

Stap 2

Zorg ervoor dat de dvd niet is gefinaliseerd. De software voor het branden van schijven zal dit zelf detecteren. Als de schijf gefinaliseerd is, zal CD Burner XP deze als onbruikbaar detecteren. Als de schijf niet is voltooid, wordt er na het selecteren van de opnamemodus van de schijf met bestanden een venster geopend voor het toevoegen van bestanden.

Stap 3

Open aan de rechterkant van het venster Bestanden toevoegen de map met de bestanden die u op de dvd wilt branden. Kopieer of sleep ze naar de linkerkant van het venster Bestanden toevoegen. Bekijk tegelijkertijd de balkindicator van de resterende schijfruimte, die zich onderaan het venster bevindt. In eerste instantie zal het de hoeveelheid ruimte op de schijf tonen en, als bestanden worden toegevoegd, naar rechts gaan. Nadat u alle benodigde bestanden naar de dvd hebt gekopieerd, moet u ervoor zorgen dat u niet te veel bestanden toevoegt. Daarna kunt u beginnen met het branden van de schijf.

Stap 4

Klik op de knop "Branden" bovenaan het venster Bestanden toevoegen. Daarna begint het proces van het fysiek schrijven van gegevens naar schijf. Onderbreek in geen geval het brandproces, anders worden de gegevens niet naar de dvd-schijf geschreven en wordt deze beschadigd. Wanneer het branden is voltooid, wordt de schijf automatisch geopend. Om de opname te controleren, plaatst u deze terug en controleert u of alle bestanden zijn toegevoegd aan de dvd.

Aanbevolen: