Hoe De Radio Op Een Computer Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Radio Op Een Computer Aan Te Zetten
Hoe De Radio Op Een Computer Aan Te Zetten

Video: Hoe De Radio Op Een Computer Aan Te Zetten

Video: Hoe De Radio Op Een Computer Aan Te Zetten
Video: Je PC aansluiten op je Muziekinstallatie? Dit zijn de BESTE opties 2024, Mei
Anonim

Internetradio is een goed alternatief voor kortegolf radio-uitzendingen in een stad waar veel storing is. Er zijn tienduizenden radiostations van over de hele wereld op internet, en ze zijn allemaal te beluisteren met een kwaliteit die vergelijkbaar is met FM. Als je een computer met internettoegang en een geluidskaart hebt, hoef je geen extra apparatuur aan te schaffen om ernaar te luisteren.

Hoe de radio op een computer aan te zetten
Hoe de radio op een computer aan te zetten

instructies:

Stap 1

Bereid uw computer voor om internetradiozenders te ontvangen als dit nog niet is gedaan. Verbind het op welke manier dan ook met internet door een onbeperkt tariefplan te kiezen, of schakel over naar een dergelijk tarief als u eerder een limietplan hebt gebruikt. Installeer een geluidskaart in de auto, sluit daar speakers of koptelefoon op aan.

Stap 2

Zorg ervoor dat het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd, compatibel is met Flash Player. Download en installeer de nieuwste versie van deze speler.

Stap 3

Start een willekeurige browser op uw computer en ga naar de volgende site:

Stap 4

Selecteer het gewenste genre in de lijst aan de linkerkant van de pagina.

Stap 5

Als het genre dat je hebt gekozen is onderverdeeld in subcategorieën, selecteer dan degene die je nodig hebt.

Stap 6

Er wordt een lijst met stations geladen die aan uw eisen voldoen. Alleen de eerste tien gevonden stations zullen daarin aanwezig zijn. Om er nog tien te laden, zoekt u de knop "Meer weergeven" aan het einde van de lijst en klikt u erop. Elke keer dat u op deze toets drukt, worden er nog tien stations toegevoegd die aan uw criteria voldoen.

Stap 7

Om naar een zender te luisteren, klikt u op de ronde knop met het pictogram "Afspelen" (driehoek die naar rechts wijst) links van de naam. Onder aan de pagina verschijnt een virtuele speler en tegelijkertijd begint de audiostream te spelen. Zo luister je alleen naar mp3-zenders. Als het uitzendformaat AAC is, moet u extra software installeren.

Stap 8

Om naar een ander station te luisteren, klikt u gewoon op de overeenkomstige "Play"-knop. De vorige zender stopt automatisch met afspelen. U kunt volledig stoppen met luisteren door het browsertabblad te sluiten. U kunt het geluid tijdelijk uitschakelen zonder het tabblad te sluiten door de virtuele speler in de pauzemodus te zetten.

Aanbevolen: