Hoe Woordenboeken Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Woordenboeken Te Installeren
Hoe Woordenboeken Te Installeren

Video: Hoe Woordenboeken Te Installeren

Video: Hoe Woordenboeken Te Installeren
Video: Hoe woordenboek op elke website te gebruiken 2024, Mei
Anonim

Woordenboeken zijn een integraal onderdeel van veel programma's met betrekking tot tekstinformatie, bijvoorbeeld: vertalers, teksteditors, leesprogramma's. De volgorde van installatie van woordenboeken zal voor elk van de programma's anders zijn, maar de basisvolgorde van acties zal hetzelfde zijn.

Hoe woordenboeken te installeren
Hoe woordenboeken te installeren

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Installeer woordenboeken op PocketBook-apparaten. Ga hiervoor naar pocketbook-int.com, selecteer de juiste taal, ga naar de sectie "Ondersteuning", onder de kop "Woordenboeken", selecteer het gewenste woordenboek en klik op de link "Downloaden".

Stap 2

Pak het gedownloade archief uit in een willekeurige map om de woordenboeken op PocketBook te installeren. Sluit het apparaat aan op een pc en kopieer vervolgens de bestanden in *.dic-indeling van het gedownloade archief naar de map Systeem - Woordenboeken van uw apparaat. Koppel het los van uw computer.

Stap 3

Ga naar bookland.net.ua om betaalde woordenboeken in *.pbi-formaat te kopen en te installeren. Registreer een nieuw account, klik hiervoor op de link "Registratie" en vul de formuliervelden in. Klik vervolgens op de link "Client Login" om de site te openen. Volg daarna de link bookland.net.ua/abbyy en selecteer het gewenste woordenboek om te kopen.

Stap 4

Download het woordenboekbestand dat u hebt gekocht naar het geheugen van uw apparaat. Sluit hiervoor het apparaat aan op een computer en kopieer het bestand naar een geheugenkaart of naar een map op het apparaat zelf. U kunt ook een internetverbinding instellen op de Pocket Book en naar de site gaan met de ingebouwde browser. Ga na het kopiëren op het apparaat naar het gedeelte "Bibliotheek", selecteer de optie "Bestanden", selecteer het woordenboekbestand en klik op de knop "OK", bevestig de installatie van het woordenboek.

Stap 5

Installeer extra woordenboeken en thesauri voor het programma OpenOffice.org. Ga naar de officiële website van het programma, download de benodigde woordenboeken, pak de gedownloade archieven uit. Kopieer de resulterende bestanden naar de programmamap: share / dict / ooo.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op het bestand dictionary.lst, kies Openen met en selecteer Kladblok. Voeg aan het einde van het bestand een regel toe in het formaat: THES "voer de taal van het woordenboek in" "voer het land in" "voer de naam van het woordenboekbestand in zonder de extensie." Sla uw wijzigingen op.

Stap 7

Installeer de verzameling woordenboeken in het Promt-programma. Het is opgenomen in het installatieprogramma van het programma zelf. Activeer de collectie tijdens de installatie. Om woordenboeken te installeren, sluit u alle toepassingen af die de vertaalfunctie gebruiken. Plaats de schijf met de woordenboekcollectie in uw drive. Ga naar het hoofdmenu, selecteer "Programma's", vervolgens PROMT, selecteer de optie "Uw product PROMT" - "Toepassingen starten" - "Woordenboekinstallatieprogramma". Volg de instructies in de wizard.

Aanbevolen: