Hoe Lingvo-woordenboeken Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Lingvo-woordenboeken Te Installeren
Hoe Lingvo-woordenboeken Te Installeren

Video: Hoe Lingvo-woordenboeken Te Installeren

Video: Hoe Lingvo-woordenboeken Te Installeren
Video: Как охотиться на людей ► 1 Прохождение Manhunt (PS2) 2024, September
Anonim

Computertechnologieën helpen om meerdelige woordenboeken van vreemde woorden te vervangen door handige elektronische vertaalprogramma's. Door lingvo-woordenboeken op uw computer te installeren, kunt u niet alleen woorden vertalen, maar ook luisteren naar hun correcte uitspraak.

Hoe lingvo-woordenboeken te installeren
Hoe lingvo-woordenboeken te installeren

instructies:

Stap 1

Als je meerdere buitenlandse woorden moet vertalen, gebruik dan de online woordenboekondersteuning lingvo. Op de officiële website van het bedrijf kunt u altijd een beroep doen op gratis transliteratiediensten. Het vertaalvenster bevindt zich op de hoofdpagina van de sit

Stap 2

Als u meer wilt weten over de functies van de lingvo-woordenboeken en kennis wilt maken met de eigenaardigheden van hun werk, download en installeer dan op de officiële website van Avvuu lingvo een proefversie van het woordenboek of de vertaler op uw computer. Installatie vereist geen speciale computerkennis, het is ontworpen voor een beginnende gebruiker. Selecteer de versie van het woordenboek die u nodig hebt. Zorg ervoor dat het de formaten ondersteunt van precies de talen waarin u geïnteresseerd bent. Nadat u de aantekening bij het product heeft gelezen, klikt u op de knop "Proefversie downloaden" en geeft u het pad op naar het installatiebestand op uw computersysteem. Gewoonlijk worden alle programma's geïnstalleerd op het lokale station C, in de map Program Files.

Stap 3

Nadat u het installatiebestand van Avvuu lingvo hebt gedownload, opent u de map waarin het zich bevindt. Dubbelklik met de linkermuisknop op het installatieprogramma. Volg de aanwijzingen van het systeem en klik op de knop "Volgende", stap voor stap het programma op uw computer installeren. Wijzig de parameters van het programma niet. De configuratie-instellingen zijn voor gevorderde gebruikers.

Stap 4

De proefversie van het woordenboek Avvuu lingvo zal 15 dagen offline op uw computer beschikbaar zijn, waarna het systeem u zal aanbieden om het recht te kopen om de volledige versie te gebruiken. Anders wordt de toegang tot het elektronische woordenboek geweigerd.

Stap 5

U kunt Avvuu lingvo-woordenboeken op schijven kopen in gelicentieerde winkels die gespecialiseerd zijn in computersoftware. Om het programma van de schijf naar uw computer te installeren, volgt u de instructies van het systeem en bevestigt u uw acties met de knop "Volgende". Als het programma om een activeringscode vraagt, kijk dan naar de hoes van de schijf. Een unieke code zal aan de binnenkant van het gelicentieerde pakket worden geschreven, waardoor het werk van het elektronische woordenboek wordt geactiveerd. Voer deze code in het speciale veld in en klik op "OK". Het programma zal de installatie zelf voltooien.

Aanbevolen: