Hoe Kwaliteitsgeluid Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Kwaliteitsgeluid Te Maken
Hoe Kwaliteitsgeluid Te Maken

Video: Hoe Kwaliteitsgeluid Te Maken

Video: Hoe Kwaliteitsgeluid Te Maken
Video: De beste webcam is ... Je TELEFOON? (Hoe stel je dit in?) 2024, Mei
Anonim

De geluidskwaliteit is rechtstreeks afhankelijk van hoe correct het audioapparaat op uw computer is aangesloten. In Windows moet u bij het aansluiten van audioapparaten enkele instellingen maken voor een correcte werking in de toekomst.

Hoe kwaliteitsgeluid te maken
Hoe kwaliteitsgeluid te maken

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Een audioapparaat aansluiten. Laten we eens kijken naar de juiste aansluiting van een audioapparaat op een computer met als voorbeeld een subwoofer. Steek eerst de stekker van de subwoofer in het stopcontact en zet hem aan. Vervolgens moet u de gevorkte stekker in de overeenkomstige aansluitingen op uw audioapparaat steken. Aan het andere uiteinde van het snoer wordt een enkele plug gemonteerd die wordt aangesloten op de uitgang van de geluidskaart (de aansluitingen aan de achterkant van de computer). Steek deze stekker in een beschikbare jack. Houd er rekening mee dat de luidsprekers al op de subwoofer moeten zijn aangesloten.

Stap 2

Nadat u de stekker in de aansluiting hebt gestoken, moet u het type aangesloten apparaat correct identificeren. Op het bureaublad toont de geluidskaartagent een venster waarin u een bepaalde parameter moet instellen. Als instelling voor de subwoofer moet u het vakje naast de waarde "Subwoofer / middenkanaaluitgang" aanvinken. Als u deze op een andere waarde instelt, kan de geluidsweergave in sommige gevallen gedempt en vervormd zijn. Nadat u het vakje naast het bovengenoemde item hebt aangevinkt, klikt u op de knop "OK" en sluit u het geluidskaartagentvenster.

Stap 3

Om de kwaliteit van de geluidsweergave verder te verbeteren, past u de juiste parameters op de subwoofer zelf aan. Je kunt bepaalde aanpassingen maken in de equalizer van je geluidskaart. Om dit te doen, start u de manager van dit apparaat (meestal bevindt het managerpictogram zich in het systeemvak) en gaat u naar het gedeelte "Geluidseffect". Hier kunt u de afspeelkwaliteit aanpassen met behulp van bepaalde equalizerinstellingen.

Aanbevolen: