Welk Programma Om Video In Te Korten

Inhoudsopgave:

Welk Programma Om Video In Te Korten
Welk Programma Om Video In Te Korten

Video: Welk Programma Om Video In Te Korten

Video: Welk Programma Om Video In Te Korten
Video: How to Crop Video in VLC | Crop u0026 Save Videos using VLC Media Player 2024, Mei
Anonim

Het filmen van homevideo's met een camera, telefoon, tablet is een integraal onderdeel van het leven geworden. De resulterende video's worden op internet geplaatst, op persoonlijke pagina's in sociale netwerken. Toegegeven, soms, om de plot het meest succesvol te laten zijn, moet deze worden afgesneden. Gelukkig kost dit proces tegenwoordig niet veel tijd, omdat er veel speciale programma's voor zijn.

Welk programma om video in te korten
Welk programma om video in te korten

Momenteel zijn er veel toepassingen die de film kunnen inkorten door onnodige delen uit de plot te verwijderen. Onder hen wordt een eervolle plaats ingenomen door zowel professionele programma's als gespecialiseerde "smalle" hulpprogramma's die zelfs voor beginners beschikbaar zijn. Hier zijn er slechts een paar.

Boilsoft Videosplitter

Boilsoft Video Splitter is een vrij compacte applicatie, het programma weegt ongeveer 16 MB, maar het is heel erg eenvoudig en handig. Installeer het programma op uw computer of gebruik een draagbare versie die geen installatie vereist. Start de applicatie en klik op de knop "Openen" bovenaan het werkvenster, waardoor je het videobestand dat je nodig hebt op je computer kunt vinden. Dubbelklik op of om het aan het project toe te voegen.

Met Boilsoft Video Splitter kunt u uw film of video in meerdere gelijke delen splitsen. Gebruik hiervoor de functie "Delen door" en geef in het lege venster het aantal segmenten op waarin u het bestand gaat knippen.

Je kunt ook een specifiek deel van de film wegknippen. Om dit te doen, moet u een vinkje plaatsen in de tweede alinea van de programma-opties "Knip een fragment naar keuze". Geef in de bovenste en onderste velden het tijdsinterval op vanaf waar u het bestand wilt bijsnijden en het bewerken van de film wilt voltooien. Klik vervolgens op de knop "Uitvoeren".

Voor het gemak van werken heeft het programma een kijkvenster en een tijdschaal, volgens welke u de parameters van uw videoclip het meest nauwkeurig kunt bepalen.

Na deze stap wordt een nieuw programmavenster geopend, waarin u de split-modus moet selecteren: live stream snijden (zonder transcodering) of met transcodering.

Een bestand direct naar streaming knippen gaat heel snel en zonder kwaliteitsverlies. AVI-, MPEG-, VOB-, MP4-, 3GP-, RM-, ASF-, WMV-, WMA-, MKV-, MP3- en FLV-formaten beschikbaar voor verwerking.

Klik vervolgens op de knop "OK" en geef de locatie op om het geknipte fragment op te slaan. In hetzelfde venster kunt u een nieuwe naam voor het videobestand en het type ervan opgeven. Nu hoeft u alleen nog de optie "Opslaan" te gebruiken en te wachten op het einde van het proces, waarna u, zonder het programma te verlaten, de doelmap kunt openen en het voltooide bestand kunt bekijken.

En Nero om te helpen

Mogelijkheden voor het bijsnijden van video's zijn ook beschikbaar in Nero. Om dit te doen, moet u de applicatie gebruiken. Start het programma en selecteer in het hoofdvenster de sectie "Foto's en video's". Zoek in de lijst met functies het item "Dvd-videofilms converteren naar Nero Digital (TM)" en start de toepassing Nero Recode. Klik op de knop Importeren. bestanden”, open de filmmap en voeg de gewenste video toe aan het project. Ga vervolgens naar het gedeelte "Film bijsnijden" en specificeer de begin- en eindpunten van het bestand.

Klik op "Volgende", geef de doelmap op voor het opslaan van de voltooide video en klik op de knop "Opnemen" om het proces te starten. Na een bepaalde tijd is de film klaar om te bekijken.

Aanbevolen: