Hoe Dvd-video In Te Korten

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd-video In Te Korten
Hoe Dvd-video In Te Korten

Video: Hoe Dvd-video In Te Korten

Video: Hoe Dvd-video In Te Korten
Video: How to Insert and Eject CD/ DVD to the Laptop Computer in Stuck Problem | +3 Ways! 2024, Mei
Anonim

Soms moet u bij het werken met video een videobestand bijsnijden en onnodige titels en frames verwijderen. U kunt dit probleem oplossen met behulp van verschillende programma's. Een van hen - Nero - is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook snel: het voltooit de taak in een paar minuten.

Hoe dvd-video in te korten
Hoe dvd-video in te korten

Het is nodig

  • - Persoonlijke computer;
  • - dvd-bestand;
  • - het Nero-programma dat op de computer is geïnstalleerd;
  • - een programma dat video converteert.

instructies:

Stap 1

Nero-software maakt het leven van zowel de beginnende videohobbyist als de professionele editor veel gemakkelijker. Het programma heeft veel mogelijkheden. Naast het opnemen van informatie op schijven, kunt u hiermee werken met muziek, video opnemen, dvd-9-schijven comprimeren naar dvd-5-indeling (4, 7 GB), schijven kopiëren en uw eigen films en diavoorstellingen maken. Een van de handige hulpprogramma's van het programma is het inkorten van videobestanden.

Stap 2

Start het Nero-programma om dvd-video's te bewerken. Selecteer in het geopende venster de categorie "Foto's en video's". Ga dan in dit gedeelte naar Dvd-video hercoderen. Als u de muis naar deze inscriptie brengt, leert u over de mogelijkheden van het programma, dat onderdelen uit verschillende bronnen kan converteren naar mpeg-4-formaat. Het bewerken van bestanden in dit programma wordt uitgevoerd met behulp van de Nero Recode-wizard.

Stap 3

Wanneer u Dvd-video hercoderen selecteert, wordt het venster Nero Recode geopend. Klik in de lijst met taken aan de rechterkant op de knop Video importeren en voeg het vereiste videobestand dat op uw computer is opgeslagen toe aan het project. Als u een video van een schijf wilt knippen, kopieer deze dan eerst naar de harde schijf van uw pc.

Stap 4

Nadat de video in het programmavenster is verschenen, kunt u deze gaan bewerken. Ga naar het gedeelte "Film inkorten" en verplaats de schuifregelaar in elk venster om het begin- en eindpunt van de film op te geven.

Stap 5

Wanneer de film is bijgesneden, klikt u op de knop "Volgende" en gaat u verder met de volgende stap - het bestand opslaan. Selecteer de doelmap, specificeer de map voor het opslaan van tijdelijke bestanden. Klik vervolgens op de knop "Branden" en wacht tot het proces is voltooid. U kunt het bestand ook op schijf opslaan. Om dit te doen, geeft u een verwisselbare schijf op in de regel "Bestemming".

Stap 6

Nadat u het reeds bijgesneden bestand heeft opgeslagen, kunt u het in mpeg-4-indeling gebruiken of naar een ander videoformaat converteren. Gebruik hiervoor de converter die u het leukst vindt. De "Formats Factory" met een begrijpelijke Russische interface en hoge prestaties is bijvoorbeeld perfect voor deze doeleinden.

Aanbevolen: