Hoe Videocommunicatie In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Videocommunicatie In Te Stellen
Hoe Videocommunicatie In Te Stellen

Video: Hoe Videocommunicatie In Te Stellen

Video: Hoe Videocommunicatie In Te Stellen
Video: Online video communicatie, uitleganimaties : InSync Video Communicatie Bedrijfsfilms, productfilms 2024, April
Anonim

Skype is een van de meest populaire communicatieprogramma's op internet. Hiermee kunt u gratis terugbellen met uw vrienden en geliefden en kunt u goedkoop naar huis en mobiele telefoons over de hele wereld bellen. Bovendien is Skype een geavanceerde analoog van ICQ, waarmee u chats kunt maken voor gelijktijdige communicatie met meerdere gebruikers tegelijk. De meest interessante functie van dit programma is het maken van videoconferenties.

Hoe videocommunicatie in te stellen
Hoe videocommunicatie in te stellen

instructies:

Stap 1

U moet dus eerst de prestaties van uw video-audioapparatuur controleren. De ingebouwde microfoon of speakers, losse koptelefoon, losse microfoon, koptelefoon met headset helpen je hierbij.

Stap 2

Nadat u ervoor heeft gezorgd dat alle hardware correct werkt, sluit u deze aan op de juiste poorten en schakelt u Skype in. U moet een speciale contactpersoon hebben met de naam "Skype Testoproep" in uw lijst met contactpersonen. Bel hem nu. Aan de andere kant van de "lijn" zal een aangename vrouwenstem op het antwoordapparaat vragen: "Kun je me horen?" of zoiets. Komt de stem uit de speakers of koptelefoon, dan is alles in orde met de apparatuur. Als dit niet het geval is, controleer dan de microfoon om te zien of deze goed is aangesloten en probeer de "stem" opnieuw te bellen.

Stap 3

Nu moet je je webcam configureren. Controleer of Skype de camera heeft gedetecteerd die op de computer is aangesloten of in de laptop is ingebouwd of niet. Kijk ook of de ander je ziet. Om dit te doen, selecteert u in het menu van het hoofdvenster van het "Extra" programma-item genaamd "Instellingen". Klik vervolgens in het geopende venster op het item "Video-instellingen" op het tabblad "Algemeen". Zorg er nu voor dat er een vinkje staat naast het item met de naam "Skype-video inschakelen".

Stap 4

Als de webcam ten onrechte door het programma wordt gedetecteerd, laat de afbeelding in de rechterbovenhoek u dit weten. Als er geen beeld is, probeer dan het camerastuurprogramma opnieuw te installeren. Nadat u alle problemen hebt opgelost, selecteert u de mooiste positie van het gezicht in het frame en klikt u op de knop "Webcam-instellingen". In dit blok kun je helderheid, contrast en nog veel meer aanpassen. Alle wijzigingen worden in de afbeelding weergegeven.

Aanbevolen: