Hoe De Microfoon En Het Geluid Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon En Het Geluid Aan Te Zetten
Hoe De Microfoon En Het Geluid Aan Te Zetten

Video: Hoe De Microfoon En Het Geluid Aan Te Zetten

Video: Hoe De Microfoon En Het Geluid Aan Te Zetten
Video: BETER GELUID UIT JOUW MICROFOON! 2024, Maart
Anonim

Moderne computers maken het mogelijk om er verschillende audioapparaten op aan te sluiten voor comfortabel en volledig gebruik van moderne computertechnologie. Deze apparaten bevatten ook verschillende soorten microfoons.

Hoe de microfoon en het geluid aan te zetten
Hoe de microfoon en het geluid aan te zetten

Noodzakelijk

Computer, microfoon

instructies:

Stap 1

Om een microfoon en luidsprekers op uw computer aan te sluiten, onderzoekt u zorgvuldig het achterpaneel (meestal) van de systeemeenheid. Hier moet je drie gaten van de geluidskaart vinden, die standaard als volgt zijn geconfigureerd: rood (microfooningang), blauw (lijningang) en groen (luidsprekeruitgang). De geluidskaart kan in het moederbord worden ingebouwd of afzonderlijk worden geïnstalleerd.

Stap 2

Nadat u de microfoon hebt aangesloten (Fig. 1), moet u de parameters ervan configureren in het besturingssysteem, omdat: het is standaard uitgeschakeld. Om dit te doen, moet u de volumeregeling inschakelen. Ga naar Start - Alle programma's - Accessoires - Entertainment - Volume. Selecteer in het menu "Parameters" het item "Eigenschappen" (Fig. 2).

Stap 3

Selecteer in het geopende venster de opnamemixer HD Audio achteringang of Realtek HD Audio-ingang, of een andere, afhankelijk van de fabrikant van de apparatuur. Daarna zou het item "Opnemen" automatisch actief moeten worden in het veld "Volume-instelling". Dit is een indicatie dat een extern audioapparaat met een ingangssignaal zal worden gebruikt. In het veld "Weergavevolumeregeling" moet u een vinkje plaatsen tegenover het opschrift "Microfoon" (Fig. 3).

Stap 4

Klik vervolgens op "OK" om de instellingen op te slaan en stel vervolgens, door de schuifregelaars te verplaatsen, het geluid van de microfoon in (Fig. 4). Houd er rekening mee dat in de instellingen voor "Niveau" een vinkje staat bij de parameter "Uit". alles "zou niet moeten zijn! Anders wordt al het geluid van de aangesloten apparaten softwarematig uitgeschakeld. Ook het algehele geluidsvolume in het besturingssysteem wordt hier aangepast.

Stap 5

Verschillende firma's en modellen geluidskaarten gebruiken hun eigen stuurprogramma's en hulpprogramma's die door de fabrikant worden geleverd, maar het instellingsprincipe is in principe hetzelfde. Voorbeelden van verschillende microfooninstellingen zijn te zien in Fig. vijf.

Aanbevolen: