Een Gamepad Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Gamepad Kiezen
Een Gamepad Kiezen

Video: Een Gamepad Kiezen

Video: Een Gamepad Kiezen
Video: Alles over de gamepad SteelSeries Stratus DUO / 4K [ONDERTITELS] 2024, Mei
Anonim

Als je nieuwerwetse "console"-games wilt spelen zonder geld uit te geven aan dure consoles, heb je een emulator nodig voor de gewenste console en een gamepad van hoge kwaliteit. Als alles eenvoudig is met de eerste - ik heb het gedownload en geïnstalleerd, maar het is niet zo eenvoudig om een gamepad op te halen voor een computer die de speler niet in zijn mogelijkheden zou boeien. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden.

Een gamepad kiezen
Een gamepad kiezen

instructies:

Stap 1

Ga niet voor goedkope versies van gamepads. Je zult honderd procent teleurgesteld zijn in het spel met apparaatversies waarvan de prijs niet hoger was dan 500 roebel. Ten eerste zweten handen er snel in vanwege goedkope materialen, en ten tweede hebben bijna al dergelijke modellen een zwakke kabel, waardoor je in de houding staat met ze in je handen. Ten derde sterven hun ondermaatse knoppen na 3-4 dagen Japanse slasher te hebben gespeeld.

Stap 2

Neem geen Chinese Gemipads, ook niet als ze een hoge prijs hebben. Deze modellen verschillen doordat ze 2-3 weken garantie hebben, en dat is precies hoe lang ze meegaan. En in alle andere opzichten zijn ze identiek aan de hierboven beschreven modellen, alleen met een groot aantal knoppen die er na verloop van tijd af vallen.

Stap 3

Geef de voorkeur aan Amerikaanse en Japanse fabrikanten. In de regel zijn de modellen van deze productielanden niet goedkoper dan 1400-1800 roebel, maar ze zijn het waard. Na 30 minuten spelen zullen je handen geen pijn doen, en er wordt een garantie gegeven (blijkbaar voor het lachen) voor het aantal klikken van elke knop, die gemiddeld 2-3 miljoen kan worden geproduceerd.

Stap 4

Koop programmeerbare afstandsbedieningen. Neem afstandsbedieningen met programmeerbare knoppen om haasten tussen de computer en de gamepad te voorkomen. Dat wil zeggen, dergelijke consoles worden geleverd met een cd met een stuurprogramma en een programma waarmee u het voor uw behoeften kunt programmeren. Het is erg handig en praktisch.

Stap 5

Oordeel niet op uiterlijk. Soms lijken dure modellen minder aantrekkelijk dan Koreaanse en Chinese modellen. Maar onthoud dat het in je handen houden van een enorme Chinese afstandsbediening met al zijn siliconen inzetstukken en geribbeld plastic een kwelling voor je zal worden na een paar uur spelen.

Aanbevolen: