Hoe Bestandsoverdrachten Te Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestandsoverdrachten Te Versnellen
Hoe Bestandsoverdrachten Te Versnellen

Video: Hoe Bestandsoverdrachten Te Versnellen

Video: Hoe Bestandsoverdrachten Te Versnellen
Video: AnyDesk - bestandsoverdracht 2024, Mei
Anonim

Langzame gegevensoverdracht tussen computers die zijn aangesloten op een lokaal netwerk of een flashstation dat is aangesloten op een pc en de computer zelf, bemoeilijkt het werk van gebruikers aanzienlijk. Met het oog hierop denken velen na over hoe de bestandsoverdracht te versnellen.

Hoe bestandsoverdrachten te versnellen
Hoe bestandsoverdrachten te versnellen

Noodzakelijk

  • - personal computers verbonden via een lokaal netwerk;
  • - USB-stick;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Download op het wereldwijde netwerk speciale software die is ontworpen om de snelheid van de internetverbinding te verhogen en daarmee de overdracht van informatie in het lokale netwerk. Een dergelijk programma kan bijvoorbeeld AusLogics BoostSpeed zijn.

Stap 2

Installeer het op uw computer: de snelheid zal met ongeveer 20% toenemen.

Stap 3

Pas de browser die u gebruikt aan om de netwerksnelheid te verhogen. Als u de Firefox-browser gebruikt, voer dan de volgende reeks bewerkingen uit: open de "Extra", selecteer "Instellingen", ga naar het item "Geavanceerd" door op "Netwerken" te klikken en klik vervolgens op "Offline opslag" icoon. Met dergelijke manipulaties kunt u de cache vergroten en tegelijkertijd de laadtijd verkorten.

Stap 4

Download een programma op internet om de snelheid te meten van het schrijven van informatie op een flashstation en het lezen van informatie ervan. Installeer deze software op uw computer en test uw flashstation op snelheid. Als er een beperking is op de flashdrive, is de enige uitweg uit de situatie het kopen van een nieuwe flashdrive.

Stap 5

Maatregelen nemen om de computer te "overklokken": dankzij deze procedure zal niet alleen de snelheid van de bestandsoverdracht toenemen, maar zal ook de pc zelf veel sneller werken.

Aanbevolen: