Een E-mailagent Instellen

Inhoudsopgave:

Een E-mailagent Instellen
Een E-mailagent Instellen

Video: Een E-mailagent Instellen

Video: Een E-mailagent Instellen
Video: Automatisch antwoord voor je e-mail instellen met Outlook.com 2024, Mei
Anonim

Mail.ru-agent is een handige en gebruiksvriendelijke analoog van ICQ en andere instant messaging-systemen. De meeste eigenaren van mailboxen op de Mail.ru-server gebruiken het, omdat de agent u niet alleen in staat stelt om met vrienden en contacten te communiceren, maar ook om snel inkomende berichten en brieven te volgen, evenals berichten te verzenden en vele andere nuttige acties uit te voeren. In dit artikel zullen we enkele tips bekijken voor het correct configureren van Mail.ru Agent.

Een e-mailagent instellen
Een e-mailagent instellen

Noodzakelijk

Mail.ru-agent

instructies:

Stap 1

Als u de agent nog niet hebt geïnstalleerd, gaat u naar de mail.ru-website in het gedeelte "Agent" en downloadt u het programma. Het wordt volledig gratis verstrekt.

Installeer het programma en voer het uit. U ziet een autorisatievenster waarin u uw e-mailadres en wachtwoord moet invoeren. Voer de vereiste informatie in en klik op OK.

Het programma autoriseert en logt in, en u ziet een groen @-teken dat aangeeft dat u online bent.

Stap 2

De interface van het programma is niet ingewikkeld, het ziet eruit als de gebruikelijke instant messengers, waaronder QIP en ICQ. Het enige verschil met deze systemen, die u moet onthouden, is dat u alleen eigenaren van Mail.ru-mailboxen en ondersteunde servers (bk, inbox, lijst) in uw lijst met contactpersonen kunt hebben en dienovereenkomstig in de chat met uw lijst met contactpersonen kunt communiceren modus. Vaak is het gemakkelijker en sneller om een bericht naar een persoon te sturen vanuit uw adresboek in de Agent dan om hem een brief naar de mailbox te sturen.

Stap 3

Als u een pictogram met een letter ziet in plaats van het gebruikelijke groene pictogram in de statusbalk, betekent dit dat u nieuwe e-mail heeft. Het programma informeert de eigenaar onmiddellijk over nieuwe brieven die in zijn mailbox aankomen en informeert over het onderwerp en de auteur.

Als je het icoon van een open brief ziet, betekent dit dat je een bericht in chatmodus hebt ontvangen in de mailagent zelf.

Stap 4

Naast het feit dat je kunt chatten in een chatmodus, heb je de mogelijkheid om met de Agent te bellen naar vaste en mobiele telefoons. Zet een chatheadset op om je contacten op de lijst te bellen, mits ze ook over de juiste apparatuur beschikken. In tegenstelling tot communicatie tussen twee computers, wordt de service van bellen naar telefoons betaald, dus als u hebt besloten om het te gebruiken, betaalt u een bepaald bedrag en gaat het naar uw account op mail.ru. Voor deze munteenheden kunt u gebruik maken van een telefoonaansluiting.

Een gratis dienst is het verzenden van sms-berichten naar mobiele nummers van alle operators. Om deze dienst te gebruiken, selecteert u een operator, voert u het nummer en de berichttekst in en drukt u op de verzendknop.

Stap 5

Controleer in de programma-instellingen de juistheid van de parameters van de internetverbinding - dit voorkomt mogelijke communicatieproblemen.

Aanbevolen: