Een Lexmark Cartridge Resetten

Inhoudsopgave:

Een Lexmark Cartridge Resetten
Een Lexmark Cartridge Resetten

Video: Een Lexmark Cartridge Resetten

Video: Een Lexmark Cartridge Resetten
Video: Как восстановить значения по умолчанию для всех принтеров Lexmark 2024, Mei
Anonim

Nulpatronen dienen als een soort omzeiling van het tankbeveiligingssysteem dat fabrikanten installeren. De chip in de cartridge bevat informatie over de volheid met inkt, maar wordt na het bijvullen door het apparaat als leeg herkend.

Een Lexmark cartridge resetten
Een Lexmark cartridge resetten

Noodzakelijk

apparaat voor het op nul zetten van Lexmark-cartridges

instructies:

Stap 1

Ontdek welke cartridges in uw printer zijn geïnstalleerd. Als dit degenen zijn die bij de aankoop zijn geleverd, beginnende, dan worden ze in de meeste gevallen niet bijgevuld. Als degenen die u hebt gekocht tijdens de werking van het afdrukapparaat, is het heel goed mogelijk dat u geen problemen zult hebben met het op nul stellen van de chip. Zelfs als uw startercartridges niet navulbaar zijn, wees niet ontmoedigd, want er zijn genoeg commerciële cartridgekits voor meerdere doeleinden.

Stap 2

Koop een Lexmark Cartridge Programmer. Wanneer u dit doet, kunt u het beste de cartridgenummers herschrijven, omdat er aanzienlijke verschillen in hardware kunnen zijn voor verschillende modellen. Programmeurs zijn te vinden in gespecialiseerde kopieerservice- en verkoopwinkels, evenals in sommige computerwinkels in uw stad.

Stap 3

Zorg ervoor dat u de instructies voor het gebruik van de programmer leest, want anders kunt u niet alleen de cartridges beschadigen, maar ook de printer of MFP zelf. Zet de chip op nul volgens de instructies in de instructies.

Stap 4

Als u niet zeker weet of u deze bewerking zelf foutloos kunt uitvoeren, neem dan contact op met de speciale diensten voor onderhoud aan de afdrukapparatuur. Het is ook niet overbodig om de kopieercentra in uw stad te controleren, er zullen zeker mensen zijn. Degenen die de cartridge-vips al herhaaldelijk op nul hebben gezet, nemen contact met hen op voor deze service.

Stap 5

Probeer ook de functie te gebruiken om bewaking van inktpatronen uit te schakelen. Om dit te doen, terwijl het systeem u een bericht geeft dat de inkt op is, houdt u de papierinvoerknop een paar seconden ingedrukt. Dan wordt de chip gereset en wordt de functie uitgeschakeld. Dit is alleen beschikbaar voor enkele printermodellen. Probeer deze functie ook programmatisch uit te schakelen door de instellingen van het afdrukapparaat te openen.

Aanbevolen: