De Epson CX4300-cartridge Resetten Reset

Inhoudsopgave:

De Epson CX4300-cartridge Resetten Reset
De Epson CX4300-cartridge Resetten Reset

Video: De Epson CX4300-cartridge Resetten Reset

Video: De Epson CX4300-cartridge Resetten Reset
Video: Тестирование и восстановление работы Epson CX 4300 2024, Mei
Anonim

Het bijvullen van inkjetcartridges is geen eenvoudig proces, dat gepaard gaat met inktlekkage en andere problemen bij het gebruik van opnieuw gevulde cartridges, en het resetten van de chipset wordt vaak een hoofdpijn voor gebruikers die niet bekend zijn met de principes van de programmeur. Ook werd voor inkjetmodellen van printers een systeem van ononderbroken inkttoevoer uitgevonden, waarbij het op nul stellen van de cartridge veel sneller is.

De Epson CX4300-cartridge resetten reset
De Epson CX4300-cartridge resetten reset

Noodzakelijk

programmeur

instructies:

Stap 1

Als u een Epson CX4300-cartridge moet resetten terwijl een continu inkttoevoersysteem is aangesloten, wacht dan tot het systeem een fout genereert omdat de cartridge leeg is. Verplaats volgens de handleiding de positie van de cartridgehouder naar de rechterkant, druk vervolgens op de knop op de behuizing van de cartridge die je wilt, waarna de printer de cartridge die je gebruikt zal resetten en updaten.

Stap 2

Schaf een speciale programmer aan voor het op nul zetten van printercartridges. Je kunt het gemakkelijk vinden in radiowinkels in je stad of het zelf samenstellen door een microschakeling van internet te downloaden. Koppel de cartridges los van de printer, vul ze opnieuw door ze te vullen met inkt van de overeenkomstige kleur. Sluit de contactpunten van de spuit met de patroon af met een goede sticker. Gebruik of vervang stickers niet door plakband.

Stap 3

Verwijder de chip uit de Epson CX4300-cartridge en plaats deze in de programmer. Voer de meegeleverde software uit en reset de capaciteitsmetingen van de cartridge. Vervang de chip en installeer de cartridge in de printer. Testpagina's afdrukken. Als uw printer nog steeds geen systeem voor continue inkttoevoer heeft, gebruikt u deze voor het afdrukken van grote volumes.

Stap 4

Houd er ook rekening mee dat het proces van het op nul stellen van de cartridges tijdens gebruik aanzienlijk minder tijd kost, om nog maar te zwijgen van het hervulproces zelf. U kunt een systeem van ononderbroken inkttoevoer voor Epson-cartridges kopen in computerwinkels in uw stad, evenals in winkels waar kopieerapparatuur wordt verkocht, of u kunt bestellen in een online winkel. Probeer ook de meest geschikte inkt voor uw cartridgemodel te kiezen om afdrukproblemen te voorkomen. De inkt wordt meestal verkocht in grote flessen, afzonderlijk in elke kleur of set.

Aanbevolen: