Hoe De Infraroodpoort In Een Laptop Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Infraroodpoort In Een Laptop Aan Te Zetten
Hoe De Infraroodpoort In Een Laptop Aan Te Zetten

Video: Hoe De Infraroodpoort In Een Laptop Aan Te Zetten

Video: Hoe De Infraroodpoort In Een Laptop Aan Te Zetten
Video: How to Transfer Files Between Two Windows PCs 2024, Maart
Anonim

De infraroodpoort wordt op laptops gebruikt om gegevens uit te wisselen met andere mobiele apparaten. Met dit apparaat kunt u contacten, agenda-items overzetten, synchroniseren met kantoortoepassingen of mobiele telefoons met een infraroodpoort.

Hoe de infraroodpoort in een laptop aan te zetten
Hoe de infraroodpoort in een laptop aan te zetten

Noodzakelijk

Drivers voor laptops

instructies:

Stap 1

Om de infraroodpoort op uw laptop te gebruiken, moet u de juiste stuurprogramma's installeren. Ze kunnen zowel beschikbaar zijn op de schijf waarmee het apparaat is geleverd, als gedownload van de officiële website van uw laptopfabrikant.

Stap 2

Druk op de drive-knop en plaats de schijf die bij de aankoop is geleverd. Wacht tot de media in het systeem wordt gedetecteerd en het geautomatiseerde menu voor het selecteren van stuurprogramma's voor installatie wordt gestart. Selecteer de IrDa (IrDA) driver uit de aangeboden opties en klik op Installeren.

Stap 3

Als de stuurprogrammaschijf geen geautomatiseerde interface biedt, zoek dan de juiste map met uw apparaat-ID in het bestandssysteem en voer Setup.exe uit. Om de modus voor het bekijken van bestanden op de schijf te starten, kunt u klikken op "Map openen om bestanden te bekijken" wanneer het autorun-menu verschijnt, of het pictogram gebruiken om naar de inhoud van de schijf te navigeren door op "Start" - "Computer" te klikken menu en selecteer uw schijf.

Stap 4

Als u geen stuurprogrammaschijf hebt, kunt u naar de officiële website van de laptopfabrikant gaan en de sectie "Drivers" of "Help en ondersteuning" gebruiken om het vereiste infraroodstuurprogramma te downloaden. Selecteer uw laptop in de lijst op de pagina of voer de naam in het daarvoor bestemde veld op de pagina in. Volg het menu, download het vereiste bestand en voer het uit om te installeren.

Stap 5

Nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Lees de instructies voor het gebruik van de laptop en druk op de toetsencombinatie die verantwoordelijk is voor het starten van de infraroodpoort. Meestal wordt het opgeroepen door de F-toets samen met een van de bovenste rij F-toetsen op het toetsenbord in te drukken (bijvoorbeeld F6). Sommige apparaten hebben een schakelaar om de infraroodpoort in te schakelen.

Stap 6

Nadat u op de gewenste combinatie heeft gedrukt, begint de definitie van apparatuur in het systeem. Zodra de infraroodpoort is geïnstalleerd, ziet u een bijbehorende melding op het scherm. Infrarood activering is voltooid.

Aanbevolen: