Hoe De Infraroodpoort In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Infraroodpoort In Te Schakelen
Hoe De Infraroodpoort In Te Schakelen

Video: Hoe De Infraroodpoort In Te Schakelen

Video: Hoe De Infraroodpoort In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, April
Anonim

De infraroodpoort wordt gebruikt om gegevens tussen apparaten uit te wisselen. Deze module wordt veel gebruikt op mobiele apparaten. Lange tijd was deze functie populair bij hun eigenaren, totdat een gemakkelijkere manier om informatie over te dragen - bluetooth - deze kwam vervangen.

Hoe de infraroodpoort in te schakelen
Hoe de infraroodpoort in te schakelen

Noodzakelijk

een apparaat met een infraroodpoort

instructies:

Stap 1

Open het menu van uw mobiele apparaat. Ga naar de communicatieparameters en activeer de ingeschakelde modus voor de infraroodpoort. Houd er rekening mee dat de locatie van het menu voor deze functie volledig afhankelijk is van de instellingen van uw telefoon.

Stap 2

Als je het vaak voor welk doel dan ook gaat gebruiken, maak er dan een sneltoets voor zodat je niet elke keer naar verschillende menu's van je telefoon hoeft te gaan om de infraroodpoort in te schakelen. Houd er rekening mee dat op sommige telefoons, zoals oudere Sony Ericsson-modellen, de functie beschikbaar is door op het menu Ga naar te drukken.

Stap 3

Om gegevens via de infraroodpoort tussen apparaten over te dragen, moet u ze koppelen, nadat u de functie eerder in beide hebt geactiveerd. Breng ze zo dicht mogelijk bij elkaar, bij voorkeur op een afstand van niet meer dan 1-2 centimeter, en zorg ervoor dat er geen voorwerpen tussen staan die de overdracht van gegevens verstoren.

Stap 4

Zoek het gewenste bestand en selecteer het item "Verzenden via infraroodpoort" in het contextmenu. Wacht tot het einde van de overdracht, dit kan lang duren, vooral als er een koppeling plaatsvindt tussen telefoonmodellen van verschillende fabrikanten. Het is ook mogelijk als de telefoon is aangesloten op de infraroodpoort van de computer.

Stap 5

Als u de infraroodpoort op uw computer wilt inschakelen, installeert u de juiste stuurprogramma's op het apparaat voor gegevensoverdracht, die vaak programma's bevatten die dit inschakelen. Als je er geen hebt, probeer dan de poort te activeren vanuit het juiste menu op het configuratiescherm van je computer. Als de infraroodpoortmodule in uw moederbord is geïntegreerd, kunnen de stuurprogramma's vanaf dezelfde schijf worden geïnstalleerd. Plaats het in de schijf en specificeer het pad ernaar via de hardwareverbindingswizard. Selecteer om het apparaat te installeren en uw computer opnieuw op te starten.

Aanbevolen: