Een Afbeelding Invoegen In "Compass"

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In "Compass"
Een Afbeelding Invoegen In "Compass"

Video: Een Afbeelding Invoegen In "Compass"

Video: Een Afbeelding Invoegen In
Video: Short Stories for Kids - What's a Compass? 2024, Mei
Anonim

Het kompas wordt gebruikt in CAD-systemen voor de bouw. De mogelijkheid om een tekening in het programma in te voegen, zal uw leven gemakkelijker maken en het werkproces versnellen.

Hoezo?
Hoezo?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Kompas SPDS-programma;
  • - grafische editor Paint;
  • - tekeningen.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een afbeelding in een programma in te voegen, is door deze rechtstreeks te kopiëren. Open hiervoor uw tekening met de verfeditor. Ga vervolgens in het hoofdmenu naar het gedeelte "Bewerken" en klik vervolgens op het tabblad "Alles selecteren". Kopieer de afbeelding. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de afbeelding en vervolgens op het tabblad "Kopiëren".

Stap 2

Nadat je de afbeelding hebt gekopieerd, open je Compass. Druk op de rechtermuisknop en klik vervolgens op het tabblad "Invoegen". Uw afbeelding verschijnt in het dialoogvenster.

Stap 3

Er is een alternatieve optie. Gebruik direct in het programma zelf, op het hoofdpaneel, de sectie "Invoegen". Er wordt een extra lijst met opdrachten voor u geopend. Selecteer onder hen "Afbeelding invoegen (afbeelding of animatie)". Het programma zal u vragen een bestand uit de collectie te selecteren of het rechtstreeks van uw computer te downloaden.

Stap 4

Klik in het geopende venster op "Afbeelding uploaden". Selecteer de afbeelding die op uw computer staat en klik op "OK". Daarna wordt de afbeelding geopend in het programma en kunt u ermee werken.

Aanbevolen: