Hoe Een Dvd-speler Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-speler Te Repareren
Hoe Een Dvd-speler Te Repareren

Video: Hoe Een Dvd-speler Te Repareren

Video: Hoe Een Dvd-speler Te Repareren
Video: Hoe een CD of DVD-speler te repareren Geen schijffout - kan geen cd afspelen 2024, Mei
Anonim

Dvd-spelers zijn zo subtiel dat een algemene handleiding niet voldoende is om ze thuis te repareren. Meestal wordt in dergelijke gevallen aanbevolen om de service-instructies te downloaden.

Hoe een dvd-speler te repareren
Hoe een dvd-speler te repareren

Noodzakelijk

  • - service instructie;
  • - gereedschapsset.

instructies:

Stap 1

Zoek de garantiedocumenten van uw dvd-speler en kijk vervolgens naar de vervaldatum voor de levering van gratis reparatieservices door de verkoper en de fabrikant (lees de punten afzonderlijk, aangezien de periode kan verschillen door een fout van de verkoper).

Stap 2

In het geval dat je nog garantie hebt, kun je de speler naar de winkel brengen en reparatie of vervanging van het product eisen, je kunt ook het betaalde geld teruggeven. Dit alles is relevant voor die gevallen waarin de kwaliteitscontrole van de goederen een defect aan het licht brengt en het onderzoek de schuld van de fabrikant aantoont.

Stap 3

Indien de schade het gevolg is van een onoordeelkundige behandeling van de speler, heeft u geen recht op bovengenoemde handelingen. U kunt ook zelf een onderzoek uitvoeren in gespecialiseerde centra en de verkoper de conclusie van de werknemers geven.

Stap 4

Als de garantieperiode voor het product is verstreken, neem dan contact op met de servicecentra voor reparatie. Als u thuis reparaties wilt uitvoeren zonder de hulp van externe organisaties in te schakelen, zorg er dan voor dat u de servicehandleiding krijgt die speciaal voor uw apparaatmodel is ontworpen. Omdat elk van de draaitafels zijn eigen onderscheidende ontwerpkenmerken heeft, die de werking van het hele mechanisme kunnen beïnvloeden. Het is ook de moeite waard om rekening te houden met de specifieke kenmerken van de software, aangezien er vaak storingen optreden in dit onderdeel.

Stap 5

Wanneer u thuis een dvd-speler repareert, moet u de service-instructies volgen en alleen gereedschap van de juiste maat gebruiken om beschadiging van de steunen te voorkomen. Als u geen radiovaardigheden hebt, kunt u de speler het beste naar een servicecentrum brengen.

Aanbevolen: