De Scx-4200-chip Resetten?

Inhoudsopgave:

De Scx-4200-chip Resetten?
De Scx-4200-chip Resetten?

Video: De Scx-4200-chip Resetten?

Video: De Scx-4200-chip Resetten?
Video: SAMSUNG SCX 4200 reset menü girişi 2024, April
Anonim

Het op nul zetten van de cartridge-chip is een noodzakelijke procedure voor het verdere gebruik ervan na het bijvullen. Het is zo geprogrammeerd dat als de inkt van de startercartridge volledig is verbruikt, zelfs na het bijvullen in het apparaatsysteem, deze wordt herkend als leeg en aan vervanging toe.

De scx-4200-chip resetten?
De scx-4200-chip resetten?

Noodzakelijk

  • - programmeur;
  • - firmwareprogramma.

instructies:

Stap 1

Koop een programmeur om de cartridgechips op nul te zetten. Ze zijn te vinden in computerwinkels, kopieerwinkels en gespecialiseerde servicecentra. Je kunt de programmer zelf maken, maar houd er rekening mee dat het in elkaar zetten een langdurig proces is dat speciale vaardigheden vereist. Daar kun je ook een nieuwe chip voor je cartridge kopen als je niet wilt flitsen, maar het vervangen van de chip is ook geen makkelijk proces.

Stap 2

Open uw browser, zoek op internet naar het firmwareprogramma door het model van uw cartridge in de zoekbalk in te voeren. Installeer het programma, open de instructies voor uw programmeur. Lees het aandachtig voordat u de chip op nul zet. Houd er rekening mee dat sommige van deze software mogelijk zijn, in welk geval u geen extra hulpprogramma's hoeft te downloaden.

Stap 3

Handelend volgens de instructies van de programmeur, knipperend de chip van uw cartridge. Als u niet zeker weet of u dit zonder fouten kunt doen, neem dan contact op met de diensten van specialisten in speciale servicecentra voor het onderhoud van kopieerapparaten, die niet alleen de chips wijzigen en resetten. Maar ze kunnen ook het hele proces van het bijvullen van uw cartridge voltooien.

Stap 4

Nadat u de cartridge hebt geflitst, verwijdert u eventuele tonerresten om donkere strepen bij het afdrukken in de toekomst te voorkomen. Voeg nieuwe toner toe, houd er rekening mee dat er niet meer dan 60 gram voor de startercartridge en 80 gram voor de gewone cartridge mag zijn, omdat deze nog steeds in de rest gaat.

Stap 5

Let bij het bijvullen van cartridges op uw Samsung scx-4200-printer vooral op kleine onderdelen, want het zal later moeilijk zijn om nieuwe te krijgen. Selecteer voor navullingen alleen de juiste toner voor uw cartridgemodel.

Aanbevolen: