Hoe De Kap Van De Systeemeenheid Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Kap Van De Systeemeenheid Te Verwijderen
Hoe De Kap Van De Systeemeenheid Te Verwijderen

Video: Hoe De Kap Van De Systeemeenheid Te Verwijderen

Video: Hoe De Kap Van De Systeemeenheid Te Verwijderen
Video: How To Delete A User Account On Windows 10 2024, April
Anonim

Om de computer te demonteren, moet u eerst het deksel van de systeemeenheid openen. Daaronder zijn de belangrijkste componenten van de pc verborgen. Meestal is dit een vrij eenvoudige zaak die iedereen aankan, maar je moet rekening houden met enkele regels.

Hoe de kap van de systeemeenheid te verwijderen
Hoe de kap van de systeemeenheid te verwijderen

Noodzakelijk

  • - systeemonderdeel;
  • - schroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Sluit alle actieve programma's af. Zet uw computer uit. Wacht tot het scherm wordt uitgeschakeld. Koppel uw computer los van het netwerk. Koppel alle apparaten los van de systeemeenheid.

Stap 2

Plaats het op een vlakke ondergrond. Neem een schroevendraaier. Soms wordt de kap van de systeemeenheid verwijderd door de vergrendelingen te openen, maar de meeste fabrikanten gebruiken schroeven. Mogelijk hebt u een kruiskop- of zeskantschroevendraaier nodig. Zorg ervoor dat u alle schroeven verwijdert - ze kunnen vrij klein zijn en in kleur opgaan in het deksel.

Stap 3

Meestal gaat het deksel vanzelf open nadat alle schroeven zijn verwijderd. Maar soms worden er ontwerpen gemaakt waarbij het deksel opzij of omhoog moet. Let op de aanwezigheid van garantielabels. Bij beschadiging vervalt de garantie. De sticker kan echter niet alleen een garantie zijn, maar ook een transportsticker. Verwijderen heeft geen zin.

Stap 4

Als de garantiesticker aanwezig is, maar u moet de kap nog steeds verwijderen, neem dan contact op met het servicecentrum. Daar wordt de deksel verwijderd, zullen ze de nodige handelingen met de systeemeenheid uitvoeren, deze terugplaatsen en een label plakken met een markering over wie hem wanneer heeft geopend. Gewoonlijk wordt de kap van de systeemeenheid verwijderd om de inhoud te upgraden of opgehoopt stof te verwijderen. Als dit de eerste keer is dat u dit doet, overweeg dan het risico. De computer kan niet meer worden ingeschakeld. Wees voorbereid om contact op te nemen met de reparatieservice. Zoek voordat u met de procedure begint de handleiding op internet of gespecialiseerde literatuur.

Stap 5

Als het deksel na het verwijderen van de schroeven niet opengaat en u niet weet hoe u het moet verwijderen, doe het dan niet zelf. Er bestaat een risico op beschadiging van de constructie. Het deksel moet zonder veel moeite worden verwijderd. Als u het niet gemakkelijk kunt verwijderen, zijn waarschijnlijk niet alle schroeven verwijderd of zijn er extra bevestigingsmiddelen beschikbaar. Misschien is het zinvol om de beschrijving van uw systeemeenheid op internet te bekijken.

Aanbevolen: