De HP-inktteller Resetten

Inhoudsopgave:

De HP-inktteller Resetten
De HP-inktteller Resetten

Video: De HP-inktteller Resetten

Video: De HP-inktteller Resetten
Video: HP Recovery - How to reset HP Probook Notebook / Laptop to factory default (Windows 10) 2024, Mei
Anonim

Het resetten van de inktteller is nodig om de hervulde cartridges te kunnen blijven gebruiken. Er zijn zelfs verschillende opties om deze procedure uit te voeren voor HP inkjet-inktcartridges.

De HP-inktteller resetten
De HP-inktteller resetten

Noodzakelijk

  • - een set voor het bijvullen van de cartridge;
  • - Schots.

instructies:

Stap 1

Koop een navulset die bij uw patroonmodel past. Je kunt ze vinden in computerwinkels in je stad, maar ook in gespecialiseerde winkels en diensten die kopieerapparaten bedienen. Download het chipsetdiagram van uw cartridgemodel op internet. Houd er rekening mee dat het verzoek exact volgens de modelnaam moet worden uitgevoerd, omdat zelfs voor vergelijkbare contactschema's verschillende contactschema's kunnen worden gebruikt. De schakeling moet geschikt zijn voor nulstelling.

Stap 2

Als u niet weet hoe u HP inkjetcartridges moet bijvullen, download dan gedetailleerde instructies die specifiek zijn voor uw model, aangezien de capaciteit volledig kan variëren. Gebruik voor het tanken speciale kits die geschikt zijn voor uw afdrukapparaat, bespaar nooit op verbruiksartikelen, omdat dit uw printer kan ruïneren.

Stap 3

Plaats de cartridge op het werkoppervlak met de contacten naar boven gericht en de printkop naar u toe gericht. Plak het contact dat in de instructies op de cartridge is gemarkeerd met tape. Houd er rekening mee dat er slechts één moet worden gelijmd. Plaats de cartridge in de printer en wacht op het bericht dat de cartridge niet kan worden afgedrukt. Druk de interne tekst van de printer af en verwijder de cartridge.

Stap 4

Plak het tweede contact van de printer vast volgens de instructies in het diagram voor uw model. Plaats de cartridge in de printer, druk opnieuw af en verwijder de cartridge. Verwijder de tape vanaf het eerste contact. Plaats het terug in het afdrukapparaat, wacht tot het wordt gedetecteerd en haal het weer uit het compartiment.

Stap 5

Verwijder de tape van alle contacten en veeg ze schoon met een pluisvrije doek die is bevochtigd met ontsmettingsalcohol. Plaats de cartridge in de printer, waarna deze in het systeem als 100% vol moet worden herkend. Herprogrammeer de cartridge uiteraard na het bijvullen.

Aanbevolen: