Hoe De Epson-kop Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Epson-kop Te Verwijderen
Hoe De Epson-kop Te Verwijderen

Video: Hoe De Epson-kop Te Verwijderen

Video: Hoe De Epson-kop Te Verwijderen
Video: De Epson-printkop reinigen (weken) 2024, Mei
Anonim

Veel eigenaren van Epson R200 stringprinters hebben problemen. Om ze op te lossen, is het noodzakelijk om het hoofd te verwijderen. Dit is een nogal ingewikkelde zaak. Wees uiterst voorzichtig bij het verwijderen van de printerkop.

Hoe de Epson-kop te verwijderen
Hoe de Epson-kop te verwijderen

instructies:

Stap 1

Het grootste probleem is dat zwart in grote volumes op papier uitsmeert. Er blijven enorme vlekken achter. Als je dit probleem hebt, probeer dan ook de andere vijf kleuren af te drukken. Ze laten zich op geen enkele manier zien? Vervolgens moet u beginnen met het openen van de printer en het verwijderen van de printkop om verder door te spoelen.

Stap 2

Verwijder eerst de twee schroeven aan de achterkant van de printer. Verwijder vervolgens de zijpanelen. Ze houden de onderkant van de printer vast met kleine vergrendelingen. Het is het beste om een schroevendraaier te gebruiken om het te verwijderen. Druk op de vergrendeling aan de bovenkant en ook aan de binnenkant van de zijklep die u momenteel probeert los te schroeven. U kunt er via de printer zelf bij. Gebruik hiervoor een lange schroevendraaier. Als je alles goed hebt gedaan, komt de zijklep eraf. Een deel van de ingewanden zal zichtbaar zijn. Een soortgelijke bewerking wordt uitgevoerd met een ander deksel. Niet knijpen, USB-ingangen storen niet.

Stap 3

Nadat u alle zijpanelen hebt geopend, moet u beginnen met het verwijderen van de papierhouder. Je moet er gemakkelijk op drukken en naar rechts en links wankelen. Verwijder vervolgens de bovenste plastic behuizing van de printer. Draai een schroef los die zich in het compartiment bevindt waar de kop met de cartridges meebeweegt. Vervolgens moet u de drie clips aan de achterkant van de printer en de twee clips aan de voorkant losmaken. De behuizing kan nu naar boven worden verwijderd. Alle knoppen op het printerpaneel zijn verbonden met één dunne lintkabel. Het moet worden losgekoppeld. Om dit te doen, trekt u het eenvoudig naar links.

Stap 4

Draai vervolgens de cartridgehouder uit de wagenzijde. Draai de schroef los en verwijder de zijafdekking van de wagen. Let op de twee sluitingen. Ze moeten worden losgemaakt. Je kunt dunne pluimen zien. Je hoeft ze niet aan te raken. Draai de twee schroeven in de wagen los. Zij zijn degenen die het hoofd zelf vasthouden. Wees uiterst voorzichtig met de inktfittingen. Het wordt niet aanbevolen om ze met uw handen aan te raken. Trek het hoofd omhoog en uit de wagen. Plaats het in dezelfde positie op een blanco vel papier. De printerkop is verwijderd.

Aanbevolen: