Een Epson-printer Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Epson-printer Kiezen
Een Epson-printer Kiezen

Video: Een Epson-printer Kiezen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: ✅Top 5 Best Epson EcoTank Printers 2021-Best Epson Printers Reviews 2021 2023, Februari
Anonim

Een modern kantoor is bijna niet meer voor te stellen zonder printer of MFP. Als u uw aandacht hebt gevestigd op Epson-apparaten, ga dan verder met de selectie van een model op basis van de technische kenmerken van de printer.

Een Epson-printer kiezen
Een Epson-printer kiezen

instructies:

Stap 1

Bepaal het doel van de aankoop van de printer. De keuze van de vereiste parameters van het apparaat hangt hiervan af. Als u apparatuur aanschaft voor het periodiek afdrukken van de benodigde documenten, stop dan uw aandacht op goedkope modellen inkjetprinters. In dit geval is het beter om een ​​apparaat te kiezen dat met slechts één kleur werkt. De praktijk leert dat dergelijke printers veel betrouwbaarder zijn.

Stap 2

Als u van plan bent vaak en veel te printen, koop dan een laserprinter. Zo bespaart u in de toekomst op onderdelen. Een inkjetprinter kan analoog worden gebruikt. De enige voorwaarde is de mogelijkheid om de cartridge zelf bij te vullen. Er zijn modellen printers waarvan de prijzen lager zijn dan een set cartridges voor hen.

Stap 3

In het geval dat u een printer moet gebruiken om foto's in kleine hoeveelheden af ​​te drukken, stop dan uw aandacht op 6-kleuren fotoprinters. Dergelijke apparatuur is relatief goedkoop. Check vooraf de prijzen van de cartridges. In dit geval mag de afdrukresolutie niet lager zijn dan 1200 dpi.

Stap 4

Voor constant werken met de printer in verschillende modi, wordt aanbevolen om apparatuur te gebruiken waarop u een continu inkttoevoersysteem kunt aansluiten. Opgemerkt moet worden dat als een dergelijke optie niet door de fabrikant wordt geleverd, de installatie van CISS zal leiden tot het verlies van de garantie. Met CISS kunt u enorm veel geld besparen door actief gebruik te maken van de printer.

Stap 5

Bij het kopen van een printer voor op kantoor is het beter om apparatuur met laserprinten te gebruiken, bijvoorbeeld Epson AcuLaser M1200. De belangrijkste voordelen van dergelijke printers zijn: hoge afdruksnelheid, betrouwbare werking gedurende lange tijd en lage kosten van cartridges. Een 300 pdi-printer kan worden gebruikt om tekstdocumenten af ​​te drukken.

Populair per onderwerp