Hoe Sleutels Gouden Interstar In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Sleutels Gouden Interstar In Te Voeren
Hoe Sleutels Gouden Interstar In Te Voeren

Video: Hoe Sleutels Gouden Interstar In Te Voeren

Video: Hoe Sleutels Gouden Interstar In Te Voeren
Video: DE GOUDEN SLEUTEL naar innerlijke Vrede en echt Geluk. Mystiek verhaal van De Oude Cheng. 2024, Maart
Anonim

Het invoeren van sleutels in ontvangers gebeurt op verschillende manieren, alles kan afhangen van de fabrikant, firmwareversie, apparaatmodel en andere parameters. Het invoeren van toetsen op Golden interstar gebeurt op dezelfde manier voor alle modellen met een emulator in de firmware.

Hoe sleutels gouden interstar in te voeren
Hoe sleutels gouden interstar in te voeren

Noodzakelijk

firmware met emulator voor je gouden interstar

instructies:

Stap 1

Bepaal of uw ontvangermodel een emulator heeft. U kunt erachter komen door er informatie over te lezen op internet. Er is ook een andere manier. Neem de afstandsbediening van de ontvanger en druk op de "0"-knop. Als daarna twee grafieken op het scherm verschijnen - een met een afbeelding van de signaalsterkte en de andere met de parameters van de kwaliteit ervan), dan is er geen emulator in uw gouden interstar-model en is het invoeren van een sleutel in dit geval onmogelijk. Als na het indrukken van "0" een lijst met beschikbare providers, coderingen en sleutels op uw scherm wordt weergegeven, dan is er een emulator in uw model.

Stap 2

U kunt ook de firmware van de ontvanger vervangen door degene waarin deze aanwezig is. U kunt de firmware van de ontvanger wijzigen met behulp van de informatie op gespecialiseerde sites en forums, bijvoorbeeld hier: https://www.tvraduga.ru/pages/id/16. Let op: het programma moet overeenkomen met het model.

Stap 3

Selecteer de codering en provider met behulp van de pijltoetsen op de afstandsbediening. Zoek degene die overeenkomt met uw serviceprovider en klik op OK. Breng wijzigingen aan in de tabel met behulp van de speciale aanwijzingen in het menu. Voer de bijbehorende sleutel in en sla deze op in het interne geheugen van golden interstar met behulp van de rode knop met het opschrift FTA / CAS.

Stap 4

Controleer het resultaat van uw acties. Schakel de ontvanger uit en weer in na het opslaan, controleer of het gecodeerde kanaal waarvoor u hebt ingevoerd en opgeslagen in het geheugen van de golden interstar is geopend nadat de wijzigingen zijn aangebracht. Idealiter zou deze eerst moeten openen na het overschakelen.

Stap 5

Als u de sleutel de eerste keer niet hebt ingevoerd, probeer dan de reeks opnieuw te herhalen, wees vooral voorzichtig bij het kiezen van de codering. Als u de code na verschillende pogingen niet kunt invoeren, probeer dan de firmware van de ontvanger te wijzigen.

Aanbevolen: