Hoe Kis-sleutels In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Kis-sleutels In Te Voegen
Hoe Kis-sleutels In Te Voegen

Video: Hoe Kis-sleutels In Te Voegen

Video: Hoe Kis-sleutels In Te Voegen
Video: Tegels voegen - Zo voeg je zelf je tegels | Praxis 2024, April
Anonim

Aan het einde van de proefperiode van het gebruik van de antivirus "KAV" of "KIS", wordt u gevraagd om uzelf te activeren om volwaardig verder te kunnen werken. U kunt kiezen tussen twee activeringsmethoden: koop een licentie of voer een code in.

Hoe kis-sleutels in te voegen
Hoe kis-sleutels in te voegen

instructies:

Stap 1

U kunt een licentiesleutel kopen op de website van de fabrikant in het gedeelte "Licentieverlengingscentrum" (https://www.kaspersky.com/license_renewal). Voer in het venster voor het invoeren van de code het nummer van de verlopen licentie in. Hiervoor krijgt u korting op een nieuwe. Houd er rekening mee dat u niet de sleutel zelf hoeft in te voeren, maar het informatienummer. Bewaar de ontvangen code op uw pc. Verwijder nu de oude sleutel in het gedeelte "Licentie", voer de nieuwe in en klik op "volgende". Uw antivirussoftware is geactiveerd

U kunt deze licentie betalen met internetgeld, bankpas, qiwi-terminal en via partnerkantoren.

Stap 2

Als je de proefversie hebt gebruikt en nu het volwaardige product wilt gebruiken, koop dan het product dat je nodig hebt op de website van de fabrikant. U krijgt de product- en licentiesleutel voor een jaar.

U kunt op dezelfde manier betalen (zie stap 1).

Stap 3

U kunt een licentie ook kopen in gespecialiseerde winkels. Je moet een schijf kopen met updates van de afgelopen periode en een sleutel tot de antivirus. Installeer updates. Verder wordt u in de automatische modus gevraagd om de sleutel te gebruiken. Bevestig uw toestemming.

Stap 4

U kunt ook een licentiesleutel met verdere technische ondersteuning kopen bij partnerkantoren: Business Partner, Premier Partner, Enterprise Partner. Deze campagnes houden zich bezig met de verkoop van een officiële licentie voor Kaspersky internetbeveiligingsproducten en daaropvolgende technische ondersteuning. Door gebruik te maken van de diensten van deze bedrijven, krijgt u de mogelijkheid om een expert te bellen en uw software te debuggen.

Aanbevolen: