Hoe Viaccess-sleutels In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Viaccess-sleutels In Te Voeren
Hoe Viaccess-sleutels In Te Voeren

Video: Hoe Viaccess-sleutels In Te Voeren

Video: Hoe Viaccess-sleutels In Te Voeren
Video: Kiya, Madelief en Yosina – De Sleutel | The Voice Kids 2018 | The Battle 2024, April
Anonim

Door Viaccess-sleutels in de ontvangeremulator in te voeren, is het mogelijk om gecodeerde kanalen te bekijken. Na meer frequente hackgevallen begon dit type toegang tot gecodeerde kanalen te worden onderdrukt.

Hoe viaccess-sleutels in te voeren
Hoe viaccess-sleutels in te voeren

Het is nodig

  • - ontvanger;
  • - afstandsbediening.

instructies:

Stap 1

Gebruik de toetsinvoer in de emulator. Dit is illegaal, ineffectief en in strijd met de regels voor het gebruik van de aan u geleverde diensten. U kunt de zender 10-12 minuten bekijken totdat het netwerk wordt gecontroleerd. Daarna is het bekijken ook niet meer mogelijk. Als uw ontvanger geen emulator heeft, kunt u de sleutels gewoon nergens invoeren. In dit geval moet u het apparaat opnieuw flashen met een verwijderbaar opslagapparaat, een computerverbindingskabel en andere methoden die beschikbaar zijn voor uw model. Viaccess-sleutels zijn gemakkelijk genoeg te vinden op internet, maar het heeft zijn betekenis allang verloren.

Stap 2

Negeer de trucs van fraudeurs die op verschillende sites aanbieden om een kaart met gehackte Viaccess-sleutels te kopen, dit alles werkt niet en dergelijke browsemethoden worden snel onderdrukt door de serviceprovider.

Stap 3

Gebruik delen. Dit systeem is een betaling voor het bekijken van kanalen door één abonnee, waardoor anderen kunnen worden bekeken met behulp van tuners die in één netwerk zijn verenigd. In dit geval is dit een volledig legale manier van kijken.

Stap 4

Meer informatie over delen op afstand. Met dit systeem kunt u tegen een kleine vergoeding gecodeerde satellietzenders bekijken. In dit geval betaalt één persoon voor hun weergave en stuurt informatie naar de deelserver, waarmee andere abonnees zijn verbonden. Deze servers "leven" niet lang, maar ze stellen je in staat kanalen voor een bepaalde tijd te bekijken, meestal een week of een maand. Ze zijn vrij gemakkelijk te vinden op internet en sommige kunnen zelfs periodiek de toegang tot gratis weergave inschakelen om nieuwe klanten aan te trekken. In ieder geval is en is de meest betrouwbare en probleemloze manier altijd geweest en is tijdige betaling voor de geleverde diensten in overeenstemming met de voorgeschreven voorwaarden van het gesloten contract.

Aanbevolen: