Hoe U Uw Android-smartphone Uitschakelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Android-smartphone Uitschakelt
Hoe U Uw Android-smartphone Uitschakelt
Anonim

Nieuw geslagen bezitters van Android-smartphones worden voortdurend geconfronteerd met problemen vanwege het ontbreken van knoppen op het apparaat. Een van deze problemen is bijvoorbeeld hoe deze gadget wordt uitgeschakeld?

Hoe u uw Android-smartphone uitschakelt
Hoe u uw Android-smartphone uitschakelt

Android-smartphones

Smartphones op basis van het Android-besturingssysteem worden tegenwoordig niet langer als een luxeartikel beschouwd, maar als een noodzakelijk iets dat er altijd zou moeten zijn en waarmee je gemakkelijk en vrij kunt communiceren met familie en vrienden.

Moderne smartphones op basis van Android OS zijn ook onvervangbare assistenten in het bedrijfsleven. Elk jaar worden er steeds meer nieuwe modellen mobiele telefoons uitgebracht, en elke keer worden ze geavanceerder, functioneler, krachtiger en dunner.

Nadat je de trotse eigenaar bent geworden van een Android-smartphone, begin je geleidelijk te merken dat de batterij niet lang genoeg is en dat je hem moet sparen. Wanneer de telefoon bijvoorbeeld in de nabije toekomst niet nodig is, is het beter om deze uit te zetten.

Schakel het apparaat uit op Android

De procedure voor het in- en uitschakelen op smartphones met Android OS verschilt niet zo veel van dezelfde procedure op andere telefoons.

U kunt de smartphone in- en uitschakelen met een speciale knop, die zich meestal aan de rechterkant van het telefoonhoesje bevindt. Er zijn ook smartphones waarbij de uitschakelknop zich aan de linkerkant van de telefoonbehuizing bevindt.

Deze knop wordt meestal aangegeven met een uit-symbool - een cirkel met een strook in het midden. In de buurt, op dezelfde knop, kan ook een slot worden getekend, wat betekent dat je met deze knop het apparaat kunt vergrendelen.

Dus als je eenmaal op deze knop drukt, kun je de telefoon ontgrendelen of vergrendelen. En in ons geval moet u op deze knop drukken en deze een paar seconden ingedrukt houden totdat een menu met 3 regels op het scherm verschijnt - "Schakel de stroom uit", "Herstart" en "Vliegmodus inschakelen". We selecteren het item "Schakel de stroom uit" en dat is alles - de smartphone is uitgeschakeld.

Het is ook mogelijk om de smartphone in en uit te schakelen zonder de uitschakelknop te gebruiken - met behulp van verschillende applicaties. Sommige toepassingen kunnen bijvoorbeeld de telefoon uitschakelen, afhankelijk van de oriëntatie in de ruimte. Als je een van de modi inschakelt, wordt het apparaat uitgeschakeld op het moment dat het in je zak wordt geplaatst, en als je de tweede modus selecteert, wordt het gadget uitgeschakeld wanneer het op tafel wordt geplaatst met het scherm naar beneden gericht. Dit effect is mogelijk door het gebruik van naderingssensoren en een versnellingsmeter.

Met deze mobiele apps kun je je smartphone aan- en uitzetten zonder constant op de afsluitknop te hoeven klikken. In dit geval neemt het stroomverbruik van het apparaat niet toe.

Aanbevolen: