Hoe U Snappen Uitschakelt?

Inhoudsopgave:

Hoe U Snappen Uitschakelt?
Hoe U Snappen Uitschakelt?

Video: Hoe U Snappen Uitschakelt?

Video: Hoe U Snappen Uitschakelt?
Video: Hoe je concurrenten uitschakelt 2024, April
Anonim

Als u een image van het besturingssysteem maakt met Acronis of zijn analogen, is er een probleem met het koppelen van het systeem aan de computerhardware. Dit geldt met name voor computers met een vooraf geïnstalleerde distributiekit.

Hoe u snappen uitschakelt?
Hoe u snappen uitschakelt?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u de apparaatstuurprogramma's hebt verwijderd voordat u een afbeelding van uw huidige besturingssysteem maakt. Anders wordt de afbeelding precies geschreven voor de configuratie die nu beschikbaar is en wanneer u een bepaald apparaat vervangt, verschijnt er een fout in de componenten van uw systeemeenheid. Ook zal het gebruik van de afbeelding niet beschikbaar zijn voor andere computers, waarvan de hardwareconfiguratie natuurlijk anders is.

Stap 2

Open het configuratiescherm van uw computer en zoek uw geluidskaartstuurprogramma in de lijst. Verwijder het en ga verder met het verwijderen van het stuurprogramma voor videokaarten, modems, webcams, printers, enzovoort. De laatste die moet worden verwijderd, is het moederbordstuurprogramma.

Stap 3

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, opent u de map Program Files op uw lokale schijf en verwijdert u vervolgens de mappen van de apparaatstuurprogramma's die u van uw computer hebt verwijderd.

Stap 4

Reinig het register van het besturingssysteem. Het is het beste om het in de oorspronkelijke staat te herstellen, maar als u deze mogelijkheid niet heeft, zoekt u gewoon naar de vermeldingen met de naam van de stuurprogramma's die u hebt verwijderd. Verwijder ze, maar wees voorzichtig, aangezien iets met het register de werking van het Windows-besturingssysteem kan beïnvloeden.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op en maak vervolgens een afbeelding van het besturingssysteem met Acronis of andere vergelijkbare software.

Stap 6

Controleer daarna of de kopie die u hebt gemaakt aan de computerhardware is gebonden door de schijf in het station van een andere computer te plaatsen en de nodige stappen te volgen om het besturingssysteem te installeren en de configuratie van de computer te herkennen. Als de distributiekit de computer niet herkent, is het goed mogelijk dat u DirectX niet hebt verwijderd als deze eerder was geïnstalleerd.

Aanbevolen: