Hoe Het Beeldscherm Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beeldscherm Aan Te Sluiten?
Hoe Het Beeldscherm Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Het Beeldscherm Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Het Beeldscherm Aan Te Sluiten?
Video: Twee of meer monitors gebruiken met één computer in Windows 10 | @HPSupport 2024, Mei
Anonim

Voor sommige gebruikers ontbreekt de desktopruimte erg. Om dit probleem op te lossen, sluiten ze een tweede display aan op de systeemeenheid. Anderen doen het om de mogelijkheden van een computer of laptop uit te breiden.

Hoe het beeldscherm aan te sluiten?
Hoe het beeldscherm aan te sluiten?

Noodzakelijk

DVI-VGA-adapter

instructies:

Stap 1

Laten we eens nadenken over de voordelen van het aansluiten van een tweede scherm. Ten eerste kunt u het bureaubladgebied uitbreiden. Die. je combineert de twee displays tot één werkend systeem. Ten tweede kun je tegelijkertijd video bekijken op een van de schermen en andere game-applicaties starten op de tweede.

Stap 2

Om een tweede beeldscherm op een computersysteemeenheid aan te sluiten, hebt u mogelijk adapters nodig. Gewoonlijk heeft een videokaart twee aansluitingen voor videosignaaloverdracht: VGA en DVI. Optie VGA + HDMI is mogelijk. Tegelijkertijd heeft de overgrote meerderheid van de monitoren standaard alleen VGA-ingang. Daarom moet u een DVI-naar-VGA-adapter aanschaffen.

Stap 3

Sluit een extra display aan op de tweede video-uitgang met behulp van een kabel en eventueel een adapter. Zet je computer of laptop aan. Hoogstwaarschijnlijk wordt nadat het besturingssysteem is geladen, alleen de achtergrondafbeelding van het bureaublad op het tweede scherm weergegeven.

Stap 4

Open het configuratiescherm, ga naar het menu "Vormgeving en persoonlijke instellingen". Selecteer "Schermresolutie" in het menu "Scherm".

Stap 5

Verdere aanpassing hangt af van het soort resultaat dat u uiteindelijk wilt behalen. U kunt beide weergaven specificeren en Dupliceren selecteren. Na activering van dit item wordt op beide monitoren een identiek beeld weergegeven. Meestal wordt deze functie gebruikt bij het aansluiten van een tv als tweede scherm.

Stap 6

Als u de functie Dit scherm uitbreiden activeert, kunt u beide schermen onafhankelijk van elkaar gebruiken. Zet bijvoorbeeld de videospeler aan en verplaats deze naar het tweede beeldscherm. Het werkgebied van de eerste monitor zal door niets worden ingenomen, d.w.z. u kunt gemakkelijk op internet surfen of een toepassing uitvoeren.

Aanbevolen: