Het Bedieningspaneel Vergrendelen

Inhoudsopgave:

Het Bedieningspaneel Vergrendelen
Het Bedieningspaneel Vergrendelen

Video: Het Bedieningspaneel Vergrendelen

Video: Het Bedieningspaneel Vergrendelen
Video: Apps en functies vergrendelen op je telefoon | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

Het uitschakelen van het Configuratiescherm-item in Microsoft Windows 7 kan op twee standaard manieren worden uitgevoerd: met het hulpprogramma Register-editor of met het hulpprogramma Groepsbeleid-editor.

Het bedieningspaneel vergrendelen
Het bedieningspaneel vergrendelen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure te starten voor het uitschakelen van het item "Configuratiescherm".

Stap 2

Voer de waarde gpedit.msc in het veld "Openen" in en bevestig de uitvoering van de opdracht om de tool "Groepsbeleid-editor" te starten door op OK te klikken.

Stap 3

Vouw het knooppunt Gebruikersconfiguratie in het linkerdeelvenster van het editorvenster uit en selecteer het gedeelte Beheersjablonen.

Stap 4

Selecteer het item "Configuratiescherm" en open de optie "Toegang tot het configuratiescherm weigeren" rechts in het editorvenster door te dubbelklikken.

Stap 5

Pas het selectievakje toe op het veld "Inschakelen" in het beleidsdialoogvenster dat wordt geopend en bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken.

Stap 6

Sluit de Editor voor lokaal groepsbeleid af om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en terug te keren naar het hoofdmenu Start voor een alternatieve methode om het Configuratiescherm uit te schakelen.

Stap 7

Ga opnieuw naar het dialoogvenster Uitvoeren en typ regedit in het veld Openen om het hulpprogramma Register-editor te starten.

Stap 8

Bevestig de uitvoering van de startopdracht door op OK te klikken en vouw de registertak HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer uit.

Stap 9

Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op de lege ruimte aan de rechterkant van het editorvenster te klikken en de opdracht "Maken" te selecteren.

Stap 10

Selecteer het item DWORD (32-bits) in het vervolgkeuzemenu en voer de NoControlPanel-waarde in het veld Naam van het parametervenster dat wordt geopend in.

Stap 11

Roep het contextmenu van de aangemaakte parameter op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Wijzigen" te selecteren.

Stap 12

Typ "1" in de regel "Waarde" van het nieuwe parameterdialoogvenster en bevestig uw keuze met OK.

Stap 13

Sluit het hulpprogramma Register-editor af en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: