Krassen Van Het Scherm Verwijderen

Inhoudsopgave:

Krassen Van Het Scherm Verwijderen
Krassen Van Het Scherm Verwijderen

Video: Krassen Van Het Scherm Verwijderen

Video: Krassen Van Het Scherm Verwijderen
Video: Zo maak jij je beeldscherm krasvrij - GALILEO 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons, PDA's en smartphones zijn handige miniatuurtjes die je in je broekzak kunt dragen en altijd bij je hebt. Maar door de nabijheid van de rest van de inhoud van zakken of tassen, zijn de schermen van mobiele apparaten bedekt met kleine krasjes die het beeld verslechteren.

Krassen van het scherm verwijderen
Krassen van het scherm verwijderen

Noodzakelijk

  • - middelen voor het reinigen van het display;
  • - wattenschijfje.

instructies:

Stap 1

Zoek en koop GOI-pasta. Je kunt speciale polish gebruiken voor mobiele apparaten, maar deze zijn veel duurder. Let op welke pasta van de Indiase overheid of een ander type product u koopt: ze zijn er in verschillende gradaties van grofheid. Je kunt tandpasta gebruiken.

Stap 2

Neem een wattenschijfje en breng een dunne laag pasta aan. Veeg het display van het apparaat voorzichtig schoon. U moet vloeiende cirkelvormige bewegingen maken en het traject geleidelijk verschuiven om het hele scherm te bedekken. De exacte polijsttijd is afhankelijk van de bewegingssnelheid en de grootte van het oppervlak. Stop wanneer u tevreden bent met het resultaat. Schrik niet als het display er in het begin nog slechter uitziet: dit is een tijdelijk effect en zal verdwijnen met verder polijsten.

Stap 3

Wees erop voorbereid dat je geen 100% gladheid en glans zult bereiken. Polijsten verwijdert de bovenste laag van het beschermende oppervlak, waardoor te diepe krassen zichtbaar blijven. Wees niet te ijverig. Probeer voorzichtig af te vegen zonder druk uit te oefenen op het scherm. Anders loopt u het risico de schermmatrix te beschadigen. …

Stap 4

Alle bewerkingen voor het polijsten van het display voert u op eigen risico en risico uit. Het falen van een mobiel apparaat als gevolg van uw acties is geen garantiegeval. U kunt het display eenvoudig vervangen door een nieuw exemplaar, maar dat is erg duur. Maar in de toekomst kunt u een speciale film aanbrengen die het scherm tegen krassen beschermt.

Aanbevolen: