Hoe Krassen Op Een Laptop Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Krassen Op Een Laptop Te Verwijderen
Hoe Krassen Op Een Laptop Te Verwijderen

Video: Hoe Krassen Op Een Laptop Te Verwijderen

Video: Hoe Krassen Op Een Laptop Te Verwijderen
Video: Hoe te verwijderen krassen op de monitor met olijfolie 2024, Mei
Anonim

Een laptop is een zeer handige vervanging voor een thuiscomputer. Je kunt hem overal mee naartoe nemen, mee op pad nemen, de natuur in, etc. Daarom worden laptopbezitters vaak geconfronteerd met de vraag hoe ze kunnen worden gereinigd van krassen en beschadigingen.

Hoe krassen op een laptop te verwijderen
Hoe krassen op een laptop te verwijderen

Het is nodig

  • - notitieboekje;
  • - zacht servet;
  • - Tandpasta;
  • - vaseline.

instructies:

Stap 1

Gebruik tandpasta om krassen op je laptopscherm te verwijderen door een kleine hoeveelheid over je vinger te wrijven. Houd er rekening mee dat gelpasta hiervoor niet geschikt is - gebruik een gewone. Wrijf het vervolgens over het bekraste oppervlak van de laptop.

Stap 2

Neem een servet of zakdoek en veeg de pasta van het scherm. Maak een stuk watten klaar, rol het in een bal, dep er wat vaseline op en wrijf het over de bekraste plekken om krassen van het laptopscherm te verwijderen. Veeg het scherm vervolgens af met een schone doek of tissue.

Stap 3

Maak een vochtige monitordoek en microvezeldoek klaar om krassen van je laptop te verwijderen. Koop ook een speciale polijstpasta zoals Displex. Dergelijke pasta's zijn relatief goedkoop. Maak de monitor schoon, verwijder stof en vet.

Stap 4

Veeg of blaas eerst het stof voorzichtig van de matrix en veeg het vervolgens af met een vochtige doek en een microvezeldoek. Als u het stof niet wegveegt, kunt u krassen op de matrix krijgen. Reinig het laptopdeksel op dezelfde manier. Verwijder vervolgens de ondiepe krassen van de hoes.

Stap 5

Oefen eerst op beschadigde schijven voordat u uw laptopscherm gaat polijsten. Breng polijstvloeistof aan op het krasgebied, veeg voorzichtig af. Een oppervlakkige kras zou binnen een paar minuten verdwenen moeten zijn. Breng indien nodig de polijstvloeistof opnieuw aan op het gebied en veeg opnieuw af met een tissue of watten.

Stap 6

Op dezelfde manier kunt u krassen van uw mobiele telefoon, speler en andere apparaten verwijderen. Deze methode is niet geschikt om krassen van het LCD-scherm te verwijderen, het kan de bovenste laag materiaal verwijderen en het scherm beschadigen. Nadat u klaar bent met het polijsten van het laptopoppervlak, veegt u het beschadigde gebied af met een servet of microvezeldoek.

Aanbevolen: