Een UMD-schijf Branden

Inhoudsopgave:

Een UMD-schijf Branden
Een UMD-schijf Branden

Video: Een UMD-schijf Branden

Video: Een UMD-schijf Branden
Video: Schijfjes branden met True Burner 2024, April
Anonim

UMD-schijven zijn speciaal door Sony ontwikkeld voor hun gameconsoles. Als je een Sony PlayStation-console hebt, weet je waarschijnlijk dat schijven er behoorlijk duur voor zijn. In dergelijke gevallen rijst een zeer dringende vraag: hoe kun je precies een kopie van de schijf maken, zodat je in geval van een storing van het origineel de kopie ervan kunt gebruiken? En het is heel goed mogelijk om een UMD-schijf op een computer te branden.

Een UMD-schijf branden
Een UMD-schijf branden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Sony PlayStation-gameconsole;
  • - USB SSS-programma van Booster.

instructies:

Stap 1

Eerst moet u het USB SSS-programma van Booster downloaden. Je kunt het vinden op tal van internetpagina's gewijd aan gameconsoles, en vooral de Sony PlayStation-console. Plaats de schijf die moet worden gebrand in het UMD-station van de console.

Stap 2

Pak na het downloaden van het programma het archief uit in een willekeurige map op uw computer. Als gevolg van het uitpakken van het archief, heb je een map 2 USBSSS 100. Open deze, ga dan naar de PSP-map en vervolgens naar GAME. Er zullen nog twee mappen% _ SCE_USBSSS en _SCE_USBSSS zijn.

Stap 3

U moet handelen op basis van de firmware van uw settopbox. Bezitters van firmware 1.50 moeten deze mappen kopiëren naar de geheugenkaart van de settopbox, namelijk naar de PSP/GAME-map. Om dit te doen, moet je je console met een USB-kabel op je computer aansluiten. Eigenaren van andere firmwares moeten de bovengenoemde mappen kopiëren naar een geheugenkaart, maar naar de PSP / GAME150-map.

Stap 4

De volgende acties moeten op de console worden uitgevoerd. Open het menu en selecteer de optie "Game". Open vervolgens uw geheugenstick en open vervolgens het programma USB Special System Storage. Daarna verschijnt het programmamenu waarin u het bovenste item selecteert. Het nieuwe apparaat begint op de computer te koppelen. Wacht tot het besturingssysteem het apparaatherkenningsproces voltooit. Na voltooiing van deze bewerking wordt er een nieuwe verwisselbare schijf op de computer gemaakt en wordt de inhoud van de UMD-schijf die in de schijf is geplaatst, gehaald. Simpel gezegd, er zal een schijfkopie zijn, maar alleen in ISO-formaat.

Stap 5

Neem nu deze afbeelding en kopieer deze naar een geschikte map. Houd er rekening mee dat het kopieerproces vrij lang duurt. Nadat de bewerking is voltooid, is er een volledige kopie van de UMD-schijf op uw computer. Met deze image kunt u precies dezelfde bewerkingen uitvoeren als met een gewone virtuele ISO-schijfimage.

Aanbevolen: