Hoe Een Cassette Op Een Computer Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Cassette Op Een Computer Te Branden
Hoe Een Cassette Op Een Computer Te Branden

Video: Hoe Een Cassette Op Een Computer Te Branden

Video: Hoe Een Cassette Op Een Computer Te Branden
Video: PC Cassette v2_01 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig kan elke muziek worden beluisterd op een van de muziekapparaten: een speler, radiobandrecorder, muziekcentrum en zelfs op multifunctionele apparaten zoals een computer. Het muziekmedium is in de regel een cd/dvd-schijf of flashgeheugen. Sommige oude composities bleven alleen op audiocassettes staan, maar zelfs deze opnamen kunnen worden omgezet in een formaat dat door elke audiospeler kan worden gelezen.

Hoe een cassette op een computer te branden
Hoe een cassette op een computer te branden

Noodzakelijk

  • - computer of laptop;
  • - Adobe Audition-software;
  • - verbindingskabel;
  • - een apparaat met een cassettedeck.

instructies:

Stap 1

Elke audiospeler kan als cassettedeck worden gebruikt, maar het beste is om een goede radio te gebruiken. Radio's van hoge kwaliteit behouden de geluidskwaliteit door de jaren heen. Een radiobandrecorder of ander apparaat met een cassettedeck moet met een aansluitkabel op een computer of laptop worden aangesloten.

Stap 2

Bij het kiezen van een kabel moet u allereerst vertrouwen op het type aansluitingen van beide apparaten. In de regel worden jacks van het type 3, 5 en RCA (tulpen) als standaard beschouwd. Om te weten welke aansluitkabel je moet kopen, kijk je bij de Out of Line Out op je cassettespeler en recorder. Als u geen kabel met geschikte connectoren heeft, kunt u jack 3, 5 → RCA-adapters gebruiken en vice versa.

Stap 3

Nadat u de apparatuur hebt aangesloten, moet u elke versie van Adobe Audition-software installeren, bij voorkeur met de originele (met ondersteuning voor Engels). Volg tijdens het installatieproces de aanwijzingen die door het installatieprogramma worden weergegeven.

Stap 4

Wanneer je het programma voor de eerste keer start, moet je meteen overschakelen naar de modus "compositie-editor", druk hiervoor op het cijfer "acht" op het toetsenbord. Klik op het bovenste menu Bestand en selecteer Nieuw.

Stap 5

Geef in het geopende venster de volgende parameters op en klik vervolgens op de knop "OK": stereo, 16 bit en 48 kHz. Klik op het bovenste menu Opties en selecteer Windows Recording Mixer. Vink het vakje naast Volume Line Input aan om het ingangssignaal van de geluidskaart te ontvangen. Laat de volumeregelaar in dezelfde stand staan, de standaardinstelling is medium.

Stap 6

Nu kunt u beginnen met opnemen. Druk in het opnamevenster op de toetscombinatie Ctrl + Space. Zet de cassettespeler aan. Druk aan het einde van het afspelen van de cassette of bij de volgende pauze in de muziekcompositie op de spatiebalk.

Stap 7

Om het bestand op te slaan, klikt u op het bovenste menu Bestand en selecteert u Opslaan als. Selecteer in het geopende venster de map waar u het bestand kunt opslaan, voer een naam in en klik op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: