Hoe De Achtergrondverlichting Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrondverlichting Uit Te Schakelen?
Hoe De Achtergrondverlichting Uit Te Schakelen?
Anonim

Sommige webcams zijn uitgerust met een functie om het object voor de lens te verlichten. Soms is deze optie overbodig, bijvoorbeeld bij goede lichtomstandigheden. Er zijn verschillende manieren om de achtergrondverlichting uit te schakelen via de apparaatinterface.

Hoe de achtergrondverlichting uit te schakelen?
Hoe de achtergrondverlichting uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - software geleverd bij het webapparaat;
  • -Webcam.

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u ervoor zorgen dat deze functie niet alleen op softwareniveau, maar ook op hardwareniveau wordt geïmplementeerd. De achtergrondverlichting kan worden uitgeschakeld door op een speciale knop direct op de camerabody te drukken. De meeste front-illuminated camera's zijn uitgerust met deze oplossing. Vaak is de knop alleen door aanraking te vinden (hij is klein), in de regel bevindt deze zich aan de achterkant van het apparaat.

Stap 2

Raadpleeg de softwarecomponent van het apparaat als u de bedieningsknoppen van de camera niet kunt vinden. Zoek de camera-installatieschijf die bij uw camera is geleverd en plaats deze in de open lade van uw cd-/dvd-station. Selecteer Programma of Hulpprogramma's in het schijfmenu. Installeer het programma dat wordt gebruikt om het externe apparaat te bedienen.

Stap 3

Ga in het hoofdvenster van het programma naar de sectie "Webcam-bediening" (de naam kan anders zijn) en zoek de optie "Voorverlichting". Schakel het uit door het juiste item te selecteren. Sla de wijzigingen op en sluit het programmavenster.

Stap 4

Als deze software niet op de installatieschijf is gevonden, is het raadzaam het camerahulpprogramma te downloaden. Als de webcam in de laptoptas is ingebouwd, moet u extra stuurprogramma's van de officiële website installeren, waarmee u elke actie kunt besturen.

Stap 5

Extra functies voor het besturen van de camera zijn ook beschikbaar in de instellingen van de stuurprogramma's zelf, die worden gestart via het bedieningspaneel of via apparaatbeheer. Klik op het menu Start en selecteer Configuratiescherm. Dubbelklik in het geopende venster op het pictogram "Printers en faxapparaten" en selecteer vervolgens het item "Scanners en camera's". Gebruik in de eigenschappen van de webcam het startpunt van het stuurprogramma.

Aanbevolen: