Hoe De Openbox-code In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Openbox-code In Te Voeren
Hoe De Openbox-code In Te Voeren

Video: Hoe De Openbox-code In Te Voeren

Video: Hoe De Openbox-code In Te Voeren
Video: Diana and Roma Learn how to open toy boxes by solving Logic Games and Activities 2024, April
Anonim

De meeste satelliet-tv-zenders zijn gecodeerd. Met behulp van verschillende internetdiensten kunt u voor sommige codes codes vinden en deze in de ontvanger invoeren. Toetsinvoer in Openbox-ontvangers wordt uitgevoerd in de "Key Editor" en heeft enkele verschillen voor verschillende modellen.

Hoe de openbox-code in te voeren
Hoe de openbox-code in te voeren

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - ontvanger Openbox;
  • - de sleutel voor het decoderen van het kanaal.

instructies:

Stap 1

Download het Softcam-bestand van internet en open het met een teksteditor. Dit bestand bevat informatie over providers, kanalen, geldige codes en coderingen.

Stap 2

Voer het "Menu" van de ontvanger in en voer de cijfers erin in om de interne emulator in te voeren, die standaard is ingeschakeld:

Openbox S7 HD TWIN PVR, X-7 * 0 - "8282";

Openbox X-300, X-8 * 0 - "1117".

Stap 3

Selecteer een sleutel van 8 bytes van 8 tekenparen voor het gedecodeerde kanaal uit het Softcam-bestand. Voer de sleutel in de kolom "Biss" van de emulator in. Laat 00 achter in de kolom "Voorwaardelijke toegang". Voor de Openbox X-300-ontvanger, verdeel de sleutel uit het Softcam-bestand in twee gelijke helften van 4 paar tekens, gooi het laatste paar tekens weg en controleer de werking van de ontvanger voor elke helft van de toets in Videotoets en Audiotoets.

Stap 4

Bij gebruik van ontvangers OpenBox X-1700, F-100, 8100CI, 210CI, X-6 * 0 ga na het openen van het "Menu" naar het item "Games", dat de emulator bevat. Selecteer het subitem Hex Edit. Voer achtereenvolgens de nummers "19370" in en vervolgens, na het markeren van het frame - "2486". Als het vak niet verschijnt na het invoeren van de eerste vijf cijfers, hebt u een fout gemaakt bij het invoeren ervan. Verlaat het menu en voer het opnieuw in. Herhaal alle stappen om de emulator vanaf het begin te openen.

Stap 5

Kies "0000" en stel de gewenste codering in. Plaats de cursor op het gewenste providernummer en klik op de knop Bewerken. Controleer provider en sleutelnummers. Verlaag de cursor naar de acht-bits sleutel, druk op de knop "OK" en voer de sleutel in.

Stap 6

Druk op de knop Afsluiten, bevestig het opslaan van de ingevoerde wijzigingen. Druk op deze knop totdat u alle menu-instellingen verlaat. Zoek het bijbehorende kanaal en voer het in. Als de sleutel geldig is, zou het kanaal moeten werken.

Aanbevolen: