Hoe Een Golden Interstar-ontvanger Te Flashen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Golden Interstar-ontvanger Te Flashen?
Hoe Een Golden Interstar-ontvanger Te Flashen?

Video: Hoe Een Golden Interstar-ontvanger Te Flashen?

Video: Hoe Een Golden Interstar-ontvanger Te Flashen?
Video: Golden Interstar GI S801 XPEED Добавление, Удаление Каналов, переименовать, передвинуть, ввод BISS 2024, April
Anonim

Firmware voor satellietontvangers verbetert de prestaties van deze apparaten. Soms kun je door de installatie van bepaalde software naar bepaalde zenders kijken zonder speciale kaarten te kopen en sleutels in te voeren.

Hoe een Golden interstar-ontvanger te flashen?
Hoe een Golden interstar-ontvanger te flashen?

Noodzakelijk

  • - Golden-interstar-upgrade;
  • - nulmodem kabel.

instructies:

Stap 1

Om de ontvanger te flashen met behulp van een pc, hebt u een speciale nulmodemkabel nodig. Gebruik deze om de ontvanger aan te sluiten op de COM-poort van uw computer. Deze poorten zijn aanwezig in de meeste systeemeenheden, tk. ze werden vroeger gebruikt om printers en soortgelijke apparaten aan te sluiten. De ontvanger moet uitgeschakeld zijn!

Stap 2

Download het Golden-interstar Upgrade-programma. Het is beter om een versie te gebruiken die niet lager is dan 2.0. Selecteer en download de actuele firmware voor de ontvanger. Benader dit proces zeer verantwoord. Houd er rekening mee dat het installeren van de verkeerde firmware uw ontvanger volledig kan beschadigen.

Stap 3

Voer het Golden-interstar Upgrade-programma uit. Geef in het hoofdmenu het nummer op van de COM-poort waarop u de ontvanger hebt aangesloten. Selecteer de baudrate voor het opgegeven kanaal. Het is beter om deze parameter niet te wijzigen. De firmware zal niet veel tijd kosten om hierop te besparen. Selecteer het type componenten dat u wilt installeren. U kunt de software volledig vervangen, een nieuwe zenderlijst installeren of toetsen activeren. Het hangt allemaal af van de geselecteerde firmware. Het is beter om de parameter Alleen programma te gebruiken.

Stap 4

Selecteer nu de richting van de gegevensoverdracht. Omdat u nieuwe firmware installeert, selecteert u de downloadmodus. Klik op de knop Downloaden in het menu Bestand en selecteer het firmwarebestand. Open het menu Opties en vink het vakje naast Kanalenlijst wissen of Kanalenlijst opslaan aan.

Stap 5

Druk op de "Connect"-knop en schakel na 1-2 seconden de ontvanger in door deze op het lichtnet aan te sluiten. Wacht tot het venster met het label Upgrade voltooid verschijnt. Voer tijdens de firmware in geen geval handelingen uit met de ontvanger of het programma. Klik op de OK-knop, sluit het programma en koppel de ontvanger los van de computer.

Aanbevolen: