Hoe U Uw Video Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Video Kunt Verbeteren
Hoe U Uw Video Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Video Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Video Kunt Verbeteren
Video: Hoe U Uw Manicurevaardigheden Kunt Verbeteren || 32 Ideeën Voor Nageldesign 2024, April
Anonim

De kwaliteit van het opnemen van een bepaalde video wordt beïnvloed door factoren als licht, weersomstandigheden, matrixkwaliteit, enz. Het is echter niet altijd mogelijk om met al deze parameters rekening te houden, wat de kwaliteit van de resulterende video beïnvloedt. Met gespecialiseerde video-editors kunt u de tekortkomingen die het gevolg zijn van de opnames gedeeltelijk corrigeren.

Hoe u uw video kunt verbeteren
Hoe u uw video kunt verbeteren

instructies:

Stap 1

Selecteer een videobewerkingsprogramma op uw computer. Tot de toepassingen van dit type behoren Movavi Video Editor, VideoMASTER en vReveal. Het verbeteren van de kwaliteit van het weergegeven beeld met behulp van deze programma's wordt gedaan door speciale filters op het beeld op te leggen, waarmee u enkele defecten kunt verbergen die tijdens het afspelen zijn ontstaan.

Stap 2

Ga naar de site van de app die je leuk vindt en selecteer de nieuwste beschikbare versie om te downloaden. Dubbelklik na het downloaden op het resulterende installatiebestand om te installeren.

Stap 3

Voer het resulterende programma uit met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad. Gebruik de knop "Openen" of de optie "Bestand" - "Openen" om het pad op te geven naar de video die u wilt bewerken. Zodra het bestand is geselecteerd, verschijnt het in het programmavenster als een film verdeeld in tijdsegmenten en frames.

Stap 4

Gebruik de beschikbare opties in het programmavenster. Pas de beeldparameters aan met functies zoals dynamisch contrast, automatische verzadiging, helderheid, witbalans. Als u de VideoMASTER-toepassing gebruikt, gaat u naar het tabblad Effecten - Verbeteringen, waar u ook de kleurtoon kunt aanpassen. Movavi Video Editor kan de optie "Beeldverbetering" gebruiken, die automatisch de benodigde parameters aanpast en een al verbeterd beeld geeft.

Stap 5

Na het voltooien van alle instellingen, speelt u de video af in het programmavenster om het effect van de aangebrachte wijzigingen te zien. Pas de overige opties aan en sla de resulterende video op met de optie "Bestand" - "Opslaan". De verbetering van de videokwaliteit is voltooid.

Aanbevolen: