Hoe HD-films Te Kijken

Inhoudsopgave:

Hoe HD-films Te Kijken
Hoe HD-films Te Kijken

Video: Hoe HD-films Te Kijken

Video: Hoe HD-films Te Kijken
Video: Met deze app kun je gratis de nieuwste films kijken! 2024, April
Anonim

Het kijken naar HD-films (high definition-films) maximaliseert de visuele ervaring. Helaas kan niet elk standaardstation HD-DVD op een computer afspelen; u hebt een speciaal station nodig om HD-DVD-schijven af te spelen.

Hoe HD-films te kijken
Hoe HD-films te kijken

Noodzakelijk

  • HD-DVD-station
  • HD grafische kaart
  • High Definition 1080p-monitor
  • Computer met een 1,4 GHz-processor
  • Windows Vista of hoger
  • Power DVD of AnyDVD HD-software
  • HD-DVD-schijf

instructies:

Stap 1

Koop en installeer een HD grafische kaart als je die nog niet hebt. Zet uw computer uit voordat u gaat installeren, haal de stekker uit het stopcontact. Raak een van de metalen onderdelen van de computer aan om statische elektriciteit te ontladen. Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor instructies over het installeren van uw grafische kaart, aangezien deze instructies per model verschillen. Probeer NVidia GeForce 8500GT of ATI Radeon HD 2900 als je niet weet welke videokaart je kunt gebruiken. Neem contact op met uw elektronicawinkelmanager over deze en andere HD-grafische kaarten als u niet zeker weet welke het beste is voor uw computer of budget.

Stap 2

Koop en download Cyberlink PowerDVD of SlySoft AnyDVD HD-software om HD-DVD-schijven af te spelen. Voer het installatiebestand uit met het geselecteerde programma. Volg de instructies op het scherm tijdens het installatieproces en start uw computer opnieuw op nadat de installatie is voltooid.

Stap 3

Open het geïnstalleerde programma en ga naar instellingen in het softwaremenu. Meestal zijn ze te vinden onder Opties> Configuratie.

Stap 4

Selecteer HD DVD als de Twin Format-voorkeur. Met deze optie kunt u schijven afspelen als HD-dvd terwijl u films bekijkt die zijn gedistribueerd in dvd- en hd-dvd-indelingen.

Stap 5

Schaf een externe HD-DVD-drive aan als uw computer geen ingebouwde drive heeft. Probeer Microsoft Xbox USB of HP HD100 als u niet zeker weet welke schijf u moet gebruiken. Sluit de schijf aan op een beschikbare USB-poort op uw computer. Sla deze stap over als uw computer al een HD-DVD-station heeft.

Stap 6

Plaats de schijf in uw HD-DVD-station.

Stap 7

Open PowerDVD (of AnyDVD HD) als het niet automatisch start wanneer u een HD-DVD-schijf plaatst. Klik op de knop Afspelen om HD-films op uw computer te bekijken.

Aanbevolen: