Hoe Door Muren Te Kijken In Contra

Inhoudsopgave:

Hoe Door Muren Te Kijken In Contra
Hoe Door Muren Te Kijken In Contra

Video: Hoe Door Muren Te Kijken In Contra

Video: Hoe Door Muren Te Kijken In Contra
Video: Винтовая тюрьма ► 3 Прохождение Silent Hill 4: The Room ( PS2 ) 2024, Maart
Anonim

Om de voorwaarden voor het passeren te verbeteren door toegang te krijgen tot extra functies in het spel Counter Strike, zijn er speciale cheatcodes. U kunt ze vinden op internet of het CheMax-programma.

Hoe door muren te kijken in Contra
Hoe door muren te kijken in Contra

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om te zien wat er door de muren in het spel Counter Strike gebeurt, gebruik je de invoer van speciale cheatcodes in de programmaconsole. De invoer gebeurt met de Engelse toetsenbordindeling, let ook op de tilde (~)-knop in je toetsenbord, anders heb je mogelijk problemen met het opstarten van de console.

Stap 2

Start het Counter Strike-spel en ga naar het instellingenmenu. Activeer in de toetsenbordopties de ontwikkelaarsconsole. Sla je instellingen op en ga naar de spelmodus. Klik op de tilde-knop op uw toetsenbord en start zo de console. Daarna moet je de cheatcode-invoermodus activeren. Om dit te doen, schrijf sv_cheats 1 en druk op de Enter-toets.

Stap 3

Nadat je de modus voor het invoeren van cheatcodes hebt geactiveerd, voer je gl_zmax 0 in de console in. Hierdoor kun je door muren heen kijken in Counter Strike, zelfs als je slechts een klant van de server bent en niet de beheerder. Met cheatcode r_drawentitys 0 (2) kun je door deuren kijken.

Stap 4

Gebruik de console ook om andere cheatcodes in te voeren die je bepaalde voordelen geven ten opzichte van de vijand, bijvoorbeeld, sv_clienttrace 9999 verhoogt de vuursnelheid tot de maximale waarde, sv_gravity # regelt de zwaartekracht, sv_aim geeft de speler de mogelijkheid om homing te gebruiken met sluipschutters.

Stap 5

Om nog eens 16.000 conventionele spelvaluta-eenheden te krijgen, voer je de cheatcode impulse101 in. Gebruik de code sv_stepsize 9999999999 om de grootte van uw lange of brede sprong te vergroten. Om de bewegingssnelheid van het personage te verhogen of te verlagen, voert u sv_friction -3 in. Als je niet wilt dat de lichten voor je speler uitgaan, gebruik dan r_dynamic 0.

Aanbevolen: