Hoe Ip-tv-speler Te Kijken

Inhoudsopgave:

Hoe Ip-tv-speler Te Kijken
Hoe Ip-tv-speler Te Kijken

Video: Hoe Ip-tv-speler Te Kijken

Video: Hoe Ip-tv-speler Te Kijken
Video: IP TV Player Обзор и настройка IPTV плеера 2021 2024, April
Anonim

Met IP-TV Player kunt u ongecodeerde kanalen rechtstreeks op het beeldscherm bekijken. Voordat u de applicatie gebruikt, moet u het juiste servicepakket verbinden met het servicecentrum van het bedrijf, dat de mogelijkheid biedt om in het geselecteerde formaat uit te zenden.

Hoe ip-tv-speler te kijken
Hoe ip-tv-speler te kijken

Noodzakelijk

IP-tv-speler

instructies:

Stap 1

Download de distributiekit van het programma van de officiële website van de ontwikkelaar en start de installatie.

Stap 2

Volg de instructies van de installateur. Aan het einde van de installatie wordt u gevraagd een provider te selecteren die tv-uitzenddiensten levert. Selecteer uw bedrijf in de vervolgkeuzelijst.

Stap 3

Voer het programma uit. Als na het configureren de kanalen niet worden weergegeven, ga dan naar de instellingen (druk op de toetsencombinatie Ctrl en P) en ga naar het tabblad "Algemeen".

Stap 4

Geef in het item "Netwerkinterface" handmatig het IP-adres op van de netwerkkaart die u gebruikt om via IP-TV te kijken. Pas de aangebrachte wijzigingen toe en probeer opnieuw verbinding te maken.

Stap 5

Als de tv nog steeds niet werkt, controleer dan uw firewall- en firewall-instellingen. Voeg IP-TV Player toe aan de lijst met uitsluitingen met behulp van het overeenkomstige item in de instellingen van het programma dat u gebruikt. Als de kanalen nog steeds niet worden ingeschakeld, probeer dan de firewall volledig uit te schakelen en de speler opnieuw op te starten.

Stap 6

Om het tv-programma bij te werken, gaat u naar de hulpprogramma-instellingen (Ctrl en P) en gaat u naar het tabblad "Algemeen". Klik naast het item "Adres tv-programma" op de knop "Update". Soms is het ook nodig om de lijst met gebruikte kanalen bij te werken. Om dit te doen, drukt u op de knop "Vernieuwen" in het item "Channel List Address".

Stap 7

Als je nog steeds geen verbinding kunt maken via IP-TV Player, download dan de afspeellijst van de officiële website van je provider en open deze in je speler. De standaard Windows Media Player ondersteunt bijvoorbeeld het afspelen van streaming video. U kunt de VLC-app gebruiken.

Stap 8

Als u onderbrekingen ervaart tijdens het afspelen, moet u de cachegrootte vergroten. Ga hiervoor naar de spelerinstellingen en selecteer in het item "Cache (milliseconden)" een waarde van 3000 tot 5000.

Aanbevolen: