Hoe Een Thuisbioscoop Op Een Pc Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Thuisbioscoop Op Een Pc Aan Te Sluiten
Hoe Een Thuisbioscoop Op Een Pc Aan Te Sluiten
Anonim

Als u uw thuisbioscoop en pc wilt aansluiten, overweeg dan een paar basisregels. Ze helpen u snel en correct de verbinding tot stand te brengen en eventuele moeilijkheden te vermijden.

Hoe een thuisbioscoop op een pc aan te sluiten
Hoe een thuisbioscoop op een pc aan te sluiten

instructies:

Stap 1

De praktijk leert dat een budget-homecinemaluidsprekersysteem in staat is om geluid van hogere kwaliteit te reproduceren dan computerluidsprekers van dezelfde prijsklasse. Het probleem is dat de juiste connectoren niet worden gebruikt om de luidsprekers op de dvd-speler aan te sluiten. De enige goede oplossing is om je dvd-speler als versterker te gebruiken. Koop een kabel die een adapter is van een standaard Jack 3,5 mm-jack naar twee tulpen. Kies een optimale kabellengte, aangezien een te lange draad de kwaliteit van de signaaloverdracht negatief kan beïnvloeden.

Stap 2

Steek nu de Jack in een lege sleuf op de geluidskaart van uw computer. Als u een geluidskaart gebruikt met niet-configureerbare connectoren, sluit u deze aan op de Audio Out-poort. Sluit de connectoren aan het andere uiteinde van de draad aan op de Audio In-kanalen van de dvd-speler.

Stap 3

Zorg ervoor dat alle luidsprekers en subwoofer (indien aanwezig) zijn aangesloten op de dvd-speler. Schakel beide apparaten in. Wacht tot het besturingssysteem is geladen. Als u toegang hebt tot de instellingen van de dvd-speler, geeft u de kanalen op die als de belangrijkste audiobronnen worden gebruikt.

Stap 4

Open een programma waarmee u de instellingen voor de geluidskaart van de computer kunt wijzigen. Zorg er eerst voor dat de jack die u gebruikt is ingesteld op Audio Out. Pas nu de instellingen voor de audio-uitgang aan. Als de thuisbioscoopkit een standaard 5.1-systeem (5 luidsprekers en een subwoofer) bevat, selecteert u de bedieningsmodus 6CH Speaker-geluidskaart. Hierdoor wordt het signaal dat van de computer naar de dvd-speler wordt verzonden goed verdeeld.

Stap 5

Speel een geschikt muzieknummer af en stem het geluid af met de equalizer van uw computer en dvd-speler.

Aanbevolen: